Αχαϊα

Τραγωδία: Κτηνοτρόφος έπεσε σε χαράδρα και σκοτώθηκε στην Κλειτορία Αχαΐας

Ακούστε το άρθρο

Νεκρός ανασύρθηκε τη νύχτα ο 25χρονος κτηνοτρόφος που είχε πέσει από μεγάλο ύψος σε χαράδρα στη θέση Κάννη, στην Κλειτορία Αχαΐας.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε την Παρασκευή, αλλά χρειάστηκαν αρκετές ώρες προσπαθειών από τα σωστικά συνεργεία για να προσεγγίσουν το σημείο όπου βρισκόταν ο νεαρός καθώς επικρατούσε σκοτάδι και η περιοχή ήταν ιδιαίτερα δύσβατη.

2.jpg

Η πυροσβεστική κλήθηκε μετά τις εννέα το βράδυ της Παρασκευής και η επιχείρηση ολοκληρώθηκε περίπου στις 02.30 του Σαββάτου. Σε αυτήν συμμετείχαν 11 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις αρχές ειδοποίησε ο πατέρας του άτυχου κτηνοτρόφου, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά με αποτέλεσμα να μην αντέξει και να χάσει τη ζωή του.

1.jpg

902.jpg

900.jpg

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ:

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας σχηματίστηκε δικογραφία για θανάσιμο τραυματισμό 25χρονου ημεδαπού, ο οποίος χθες το βράδυ βρισκόμενος σε δύσβατη δασική περιοχή, στην θέση Τρανή Ράχη Καλλιθέας Κλειτορίας από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε την ισορροπία του  και έπεσε σε χαράδρα  ύψους 500 μέτρων.

Ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των ακριβή αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του ατυχήματος – πτώσης από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας.

Φωτογραφίες: Καλάβρυτα News

Όλη η επικαιρότητα