Ελλάδα

Τραγωδία στα Ψαχνά: Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο του 4χρονου – Έπαιρνε αγωγή για ωτίτιδα

Ακούστε το άρθρο

Στο πένθος έχει βυθιστεί το όμορφο χωριό της Μακρυμάλλης του δήμου Διρφυών-Μεσσαπιών από τον αιφνίδιο θάνατο ενός 4χρονου αγοριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον στενό κύκλο της οικογένειας, ο άτυχος 4χρονος την προηγούμενη εβδομάδα είχε αρρωστήσει με συμπτώματα γρίπης και οι γονείς του τον μετέφεραν στον παιδίατρο του στην Χαλκίδα.

Ο γιατρός του παιδιού, τον είδε την προηγούμενη Πέμπτη, αφού εξέτασε τον μικρό ασθενή διέγνωσε βακτηριακή ιογενή λοίμωξη (δλδ ωτίτιδα) και έδωσε την αντίστοιχη αγωγή.

Χθες, Δευτέρα, οι γονείς πήγαν ξανά στον παιδίατρο τους για να δει το παιδάκι όπου και πρότεινε την συνέχιση της θεραπείας, αφού δεν είχε είχε σημειωθεί πρόοδος στη υγεία του και συνέστησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε περίπτωση επιπλοκών. Σημειώνεται ότι παρά τις αρχικές πληροφορίες, το παιδί δεν είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Δυστυχώς, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες συγγενικού προσώπου, ο μικρός άγγελος δεν πρόλαβε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του. Όταν οι γονείς του είδαν ότι υπάρχει πρόβλημα στην αναπνοή του, αμέσως το πήγαν στο κέντρο υγείας Ψαχνών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατο του.

Οι γονείς ζητούν νεκροψία-νεκροτομή

Οι γονείς του άτυχου αγοριού δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο μικρός τους γιος έφυγε από κοντά τους με αυτόν τον τρόπο και ζήτησαν να πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Συγκλονισμένος είναι και ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς που μιλά στο protothema.gr για το ξαφνικό χαμό του μικρού Πάρη.

«Δεν μπορούμε να συνέλθουμε από το ξαφνικό χαμό του μικρού μας Πάρη. Η κηδεία του παιδιού θα γίνει αύριο στις 15.00 στο χωριό Μακρυμάλλη. Πραγματικά είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, οι γονείς είναι απαρηγόρητοι γιατί δεν είχαν άλλο παιδάκι. Ο Θεός να τους δίνει δύναμη γιατί ο πόνος τους αυτή τη στιγμή είναι μεγάλος. Δυστυχώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει» λέει στο protothema.gr ο Γιώργος Ψαθάς.

via

Όλη η επικαιρότητα