Ελλάδα

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Οικογένεια με το αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό – Σκοτώθηκε ο πατέρας

Ακούστε το άρθρο

Τραγωδία στη Φθιώτιδα, όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια, έπεσε από γέφυρα σε γκρεμό, σκοτώνοντας τον πατέρα και αφήνοντας σοβαρά τραυματίες την μητέρα και τη 17χρονη κόρη τους.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο 2ο χλμ Αμφίκλειας – Τιθορέας, όταν ο 51χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος από άγνωστη αιτία την ώρα που βρισκόταν πάνω στη γέφυρα. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το αυτοκίνητο που είχε μαζί του και τρέιλερ με ένα σκύλο, έπεσε στο κενό και έσκασε με τον ουρανό πάνω στα βράχια στην άκρη του χειμάρρου.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από την Π.Υ. Αμφίκλειας, το κλιμάκιο της Πολυδρόσου και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση απεγκλωβισμού της οικογένειας.

λαμια

Οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρό τον 51χρονο οδηγό και σοβαρά τραυματισμένες τις δυο γυναίκες. Μάνα και κόρη διακομίστηκαν αρχικά στο Κ.Υ. Αμφίκλειας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λαμίας.

λαμια 2

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport, η 41χρονη μητέρα έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ η 17χρονη κόρη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Λαμίας.

Το Λαμπραντόρ της οικογένειας, που ήταν στο τρέιλερ, δεν τραυματίστηκε και το παρέλαβαν συγγενείς της οικογένειας.

Όλη η επικαιρότητα