Ελλάδα

Τραγωδία στη Νάξο: 4χρονο κοριτσάκι πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου!

Ακούστε το άρθρο

Στην πισίνα ξενοδοχείου στη Μικρή Βίγλα πνίγηκε ένα τετράχονο κοριτσάκι στη Νάξο

Το έγινε περίπου στη μία το μεσημέρι και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί του νοσοκομείου, ο μικρή Κατερίνα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με το naxostimes, η αλβανικής καταγωγής μητέρα της 4χρονης Κατερίνας εργαζόταν σε ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή Μικρή Βίγλα της Νάξου. Μη έχοντας να αφήσει κάπου το μικρό της κοριτσάκι, το είχε πάρει μαζί της στη δουλειά… Η μητέρα βρισκόταν στο υπόγειο του ξενοδοχείου σιδερώνοντας ρούχα όταν κάποια στιγμή, έχασε από τα μάτια της την μικρή της κόρη.

Είχαν μεσολαβήσει περίπου 10 λεπτά όταν έτρεξε πανικόβλητη να βρει το παιδί. Το βρήκε να επιπλέει στην πισίνα του ξενοδοχείου έχοντας χάσει τις αισθήσεις του… Αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο με γιατρό που έδωσε τις πρώτες βοήθειες και άμεσα το 4χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νάξου όπου σήμανε συναγερμός.

Οι γιατροί προσπάθησαν με κάθε τρόπο να σώσουν το παιδί και μάλιστα, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, η μικρούλα κάποια στιγμή ανέπνευσε, όμως τελικά δεν τα κατάφερε. Το άψυχο σώμα της θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας ή της Σύρου, για να γίνει νεκροψία – νεκροτομή.

Πηγή: naxostimes

Όλη η επικαιρότητα