Ελλάδα

Τραγωδία στη Βάρκιζα: Πώς χάθηκε το βρέφος, τι λένε οι γείτονες για τη μητέρα

Ακούστε το άρθρο

Παγωμένο είναι το Πανελλήνιο από την τρομακτική τραγωδία που συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Βάρκιζα. Ένα βρέφος, ένα κοριτσάκι μόλις 14 μηνών, βρήκε τραγικό θάνατο στο διαμέρισμά του το οποίο πήρε φωτιά περίπου στη 1.30 τα ξημερώματα, πιθανότατα από αναμμένη θερμοφόρα.

Ακόμη πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι αποκαλύφθηκε πως εκείνη την ώρα το μωρό ήταν μόνο του στο σπίτι, η μητέρα του είχε φύγει.

Οι πυροσβέστες που πήγαν να σβήσουν τη φωτιά αντίκρισαν το άψυχο κορμάκι του κοριτσιού στο κρεβάτι που κοιμόταν. Αμέσως το παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το βρέφος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων, αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά.

Η μητέρα του παιδιού βρισκόταν στην είσοδο της πολυκατοικίας σε κατάσταση σοκ και παρακαλούσε να σώσουν το παιδί της.

Ωστόσο ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί γιατί άφησε μόνο του το παιδί και με αναμμένη τη θερμοφόρα.

Η 30χρονη συνελήφθη για παραμέληση ανηλίκου και βρίσκεται στη ΓΑΔΑ όπου και ανακρίνεται. Γείτονες λένε ότι η κοπέλα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, δεν συμπεριφερόταν κανονικά. Τονίζουν ότι είχε οικονομικά προβλήματα, δεν μπορούσε να πάρει τα φάρμακά της.

Όπως αποκάλυψαν γνωστοί της, η 30χρονη είχε συνολικά τρία παιδιά. Το πρώτο είτε υιοθετήθηκε είτε έμενε με τον πατέρα του, το δεύτερο είχε πεθάνει πριν από 4-5 χρόνια με τη μητέρα του να λέει ότι χάθηκε από κάποια σπάνια αρρώστια. Γείτονας που, όπως λέει, γνωρίζει πολύ καλά την 30χρονη δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι έμενε μόνη της αφού είχε χάσει τη μητέρα και τη γιαγιά της. Όπως λέει από τότε «είχε πάρει την κατω βόλτα».

Το τρίτο παιδί έχασε τόσο άδικα τη ζωή του στο φλεγόμενο διαμέρισμα.

Στην Αστυνομία βρέθηκε κι ένας οδηγός ταξί με τον οποίο η 30χρονη φέρεται να είχε σχέσεις και λέγεται ότι είχε αναγνωρίσει το παιδί.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα