Κόσμος

Τραγωδία στην Αυστραλία: Επτά νεκροί σε αγρόκτημα

Ακούστε το άρθρο

Τέσσερα παιδιά και τρεις ενήλικες βρέθηκαν νεκροί σήμερα, ενώ κοντά σε αυτούς εντοπίστηκαν δύο πυροβόλα όπλα, σε ένα αγρόκτημα κοντά στην περιοχή του Μάργκαρετ Ρίβερ, στη δυτική Αυστραλία, σε μια υπόθεση που δείχνει να πρόκειται για φόνους που ακολουθήθηκαν από αυτοκτονία.

Ο τόπος που σημειώθηκε το δράμα αυτό είναι η μικρή περιοχή του Όσμινγκτον, νότια του Περθ, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί με τηλεφώνημα που δέχθηκαν και οι αστυνομικοί που μετέβησαν εκεί ανακάλυψαν ότι είχε σημειωθεί ένα “τρομερό περιστατικό”.

Πέντε πτώματα βρέθηκαν μέσα στο σπίτι του αγροκτήματος και δύο έξω από αυτό. Οι αστυνομικοί δεν αναζητούν κάποιον ύποπτο, το οποίο αφήνει να εννοηθεί ότι πρόκειται για φόνους που ακολουθήθηκαν από αυτοκτονία.

“Προς το παρόν δεν μπορώ να πω ότι έχουμε κάποια πληροφορία βάσει της οποίας θα μπορούσε να προκληθεί ανησυχία για τη δημόσια ασφάλεια”, δήλωσε ο Κρις Ντόσον, αρχηγός της αστυνομίας της πολιτείας της Δυτικής Αυστραλίας.

“Δεν έχουμε ακόμη επικοινωνήσει με τα άλλα μέλη της οικογένειας. Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι είναι νεκρά τέσσερα παιδιά και τρεις ενήλικες”, πρόσθεσε.

Η αστυνομία δεν αποκάλυψε την ηλικία των παιδιών.

“Φαίνεται ότι υπάρχουν τραύματα από σφαίρες αλλά δεν θέλω να υπεισέλθω σε περισσότερες λεπτομέρειες πέραν του ότι βρέθηκαν δύο πυροβόλα όπλα εκεί”, συνέχισε ο Ντόσον.

Οι μαζικές δολοφονίες είναι σπάνιες στην Αυστραλία όπου οι νόμοι για τα πυροβόλα όπλα είναι πολύ αυστηροί. Όλα τα όπλα πρέπει να καταγράφονται αλλά αρκετά εισάγονται παράνομα στην τεράστια αυτή χώρα από συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος.

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα