Ελλάδα

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Νεκρός Βρετανός που είχε χάσει τα δύο του παιδιά

Ακούστε το άρθρο

Νεκρός βρέθηκε σε μπαλκόνι ενοικιαζόμενου διαμερίσματος, στον Κάβο της Νότιας Κέρκυρας, 31χρονος Βρετανός τουρίστας. Σύμφωνα με  πληροφορίες ο 31χρονος βρέθηκε τα ξημερώματα απαγχονισμένος στα κάγκελα του δωματίου στον πρώτο όροφο όπου διέμενε.

Από τις έρευνες που διεξήχθησαν από τις αστυνομικές Αρχές υποχωρεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Ομως φαίνεται ότι αυτό το περιστατικό κρύβει πίσω του μια αρχαία ελληνική τραγωδία. Ο 32χρονος μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο, συνόδεψε τα παιδιά του, έξι και δύο ετών, στην τελευταία τους κατοικία.

Ο Reece Platt-May από το Κόβεντρι της Βρετανίας,έχασε τα δύο του παιδάκια όταν ένας οδηγός που είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, τα χτύπησε με το αυτοκίνητο τα δύο παιδάκια μόλις τα είχε βγάλει βόλτα η μητέρα τους στο πάρκο. Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε. Ο 53χρονος Robert Brown, ο οποίος υπό την επίρροια ναρκωτικών χτύπησε και σκότωσε τα δύο μικρά παιδιά στο πάρκο, εντοπίστηκε λίγες ημέρες μετά, συνελήφθη και καταδικάστηκε σε εννιά χρόνια κάθειρξη

Ο πατέρας των δύο παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στο Κόβεντρι, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του σε γνωστό ξενοδοχείο στην Κέρκυρα, το πρωί της Πέμπτης, μη αντέχοντας την οικογενειακή τραγωδία. Ο τραγικός πατέρας είχε δηλώσει στο δικαστήριο ότι «η καρδιά μου ράγισε, έχω αδειάσει, αγαπούσα τα παιδιά μου όσο τίποτε άλλο. Αυτό δεν θα περάσει ποτέ…».

Ο ιατροδικαστής θα αποφανθεί αν πρόκειται τελικά για αυτοκτονία.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα