Αχαϊα

Τραγωδία στην Κλειτορία: Οι σκέψεις πριν… πατήσει την σκανδάλη – Ψυχορραγούσε και ζητούσε συγγνώμη

Ακούστε το άρθρο

Προσωπικά και οικογενειακά αδιέξοδα, κρύβονται πίσω από τον απονενοημένο διάβημα της 18χρονης Μαρίας το βράδυ της Πέμπτης στην Κλειτορία, η οποία σε μια στιγμή φόρτισης που δεν είχε την ψυχραιμία να διαχειστεί, έστρεψε πάνω της μια καραμπίνα και αυτοπυροβολήθηκε.


Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα, ποιο ήταν το σημείο καμπής που την οδήγησε ξαφνικά από τη ζωή στον θάνατο, όμως πληροφορίες  αναφέρουν ότι η κοπέλα είχε βιώσει πρόσφατα μια απογοήτευση, σε συνδυασμό με άλλες διαταράξεις στο περιβάλλον της που είχαν βαρύνει τον ψυχισμό της.

Η ανήλικη διέμενε μαζί με τον πατέρα της, τα μικρότερα αδέλφια της και τους παππούδες στο σπίτι, και η μητέρα της στο Αίγιο. Τη στιγμή που η 18χρονη Μαρία πατούσε τη σκανδάλη, στο διπλανό δωμάτιο του σπιτιού, βρίσκονταν τα αδέλφια της, ο παππούς και η γιαγιά της, οι οποίοι άκουσαν τον πυροβολισμό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ανήλικη κοπέλα δεν πέθανε αμέσως, αλλά εξέπνευσε λίγο πριν το ασθενοφόρο φθάσει στο νοσοκομείο της Τρίπολης. Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία μέλους του ΕΚΑΒ που βρισκόταν δίπλα της, κατά τη μεταφορά της από το σπίτι στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο. Κατά τα λεγόμενά του, η 18χρονη Μαρία για όσο διάστημα προσπαθούσε να κρατηθεί στη ζωή, είχε τις αισθήσεις της και το πιο συγκλονιστικό ήταν ότι ζητούσε συγνώμη από τους δικούς της ανθρώπους για την πράξη της.

Πηγή: tempo24.news

Όλη η επικαιρότητα