Αχαϊα

Τραγωδία στην Πατρών – Πύργου – Δύο νεκροί σε τροχαίο (PHOTO-VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Ο κατάλογος των θυμάτων διαρκώς αυξάνεται την ίδια στιγμή που κανείς δεν γνωρίζει πόσες ανθρώπινες ζωές θα θυσιαστούν ακόμα μέχρι να γίνει ο δρόμος.

Δύο νεκροί είναι και τρεις τραυματίες είναι  ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Βραχνεΐκων.

Σύμφωνα με τις έως τώρα  πληροφορίες , τρία ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, κάτω από άγνωστες  συνθήκες, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τριών ανθρώπων. Δυστυχώς οι δύο πιο βαριά τραυματίες, ο 50χρονος Νίκος Μουγκογιάννης  και ο  35χρονος  Δημήτρης Μπενέτσης    δεν τα κατάφεραν και υπέκυψαν στα τραύματα τους.

Σοβαρά τραυματισμένοι απεγκλωβίστηκαν από τα συντρίμμια των αυτοκινήτων δύο ακόμη άνδρες, ηλικίας 42 και 39 χρόνων αντίστοιχα, ενώ ελαφρότερα τραυματίστηκε μία 33χρονη έγκυος.

Οι εικόνες  από το σημείο της τραγωδίας είναι σοκαριστικές, καθώς τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, εξαιτίας της σφοδρότητας της σύγκρουσης, μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδηρικών.

Οι δύο άτυχοι άντρες μόλις είχαν σχολάσει από εταιρεία στην οποία εργάζονταν και εδρεύει στην Βιομηχανική Περιοχή. Επέστρεφαν στα σπίτια τους όταν συγκρούστηκαν μετωπικά με ΙΧ το οποίο είχε κατεύθυνση τον Πύργο. Ο οδηγός αυτού του οχήματος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Ο κατάλογος των θυμάτων συνεχίζεται

Την στιγμή που όλοι αναφέρονται στην αναγκαιότητα δημιουργίας του αυτοκινητόδρομου Πάτρα-Πύργος, η λίστα με τους ανθρώπους που έχουν χάσει την ζωή τους σε αυτό τον δρόμο καρμανιόλα, συνεχώς αυξάνεται.

Δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια το πότε αυτή η θυσία σε ανθρώπινες ζωές θα λάβει τέλος, διότι κανείς δεν μπορεί να μας απαντήσει το πότε επιτέλους η περιοχή μας θα αποκτήσει ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο.

Όλη η επικαιρότητα