Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Τραγωδία στις Καμάρες – Επέβαινε και δεύτερο άτομο στο μοιραίο αυτοκίνητο – Θρήνος για γιαγιά και εγγονάκι

Ακούστε το άρθρο

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αιγίου μετά από φρικτό θανατηφόρο τροχαίο με θύματα μία γιαγιά και το εγγόνι της.

Η άτυχη 67χρονη στην προσπάθεια της να περάσει το δρόμο κρατώντας από το χέρι το μόλις ενός έτους εγγονάκι της βρήκε τραγικό θάνατο καθώς ένα αυτοκίνητο τους παρέσυρε και τους εκσφενδόνισε αρκετά μέτρα πιο μακριά.

Ωστόσο ο οδηγός αφέθη ελεύθερος με εντολή του ναυτοδικείου Πειραιά αφού πρόκειται για στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων και συγκεκριμένα του Ναυτικού και για αυτό δόθηκε προφορική εντολή για να αφεθεί ελεύθερος.

Κανείς δεν γνωρίζει ποιο ήταν το σκεπτικό πίσω από αυτή την απόφαση. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν πλημμελικού χαρακτήρα οι κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

O oδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου BMW, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κυριολεκτικά καβάλησε το πεζοδρόμιο, χτυπώντας τη γιαγιά με το μωράκι που βρισκόταν στο καρότσι του και τραυματίζοντάς τους θανάσιμα. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή και οι αρχές που ειδοποιήθηκαν, αμέσως ξεκίνησαν έρευνες,εντοπίζοντάς τον λίγο αργότερα σε θαλάσσια περιοχή κοντά στον τόπο του συμβάντος. Μάλιστα ο 28χρονος οδηγός προσπάθησε να διαφύγει από τους αστυνομικούς, εγκαταλείποντας το ΙΧ του και πέφτοντας στη θάλασσα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Συγκλονισμένοι οι συγχωριανοί της 67χρονης Ε.Μ. δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που βρήκε το χωριό τους, καθώς η γυναίκα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους και βέβαια έχασε άδικα τη ζωή της μαζί με τον εγγονό της, που δεν πρόλαβε να γνωρίσει τον κόσμο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του tempo24, στο αυτοκίνητο επέβαινε και μια γυναίκα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι είπε στον οδηγό να σταματήσουν και να παραμείνουν στο σημείο του τροχαίου. Όπως υπστηρίζει ο οδηγός δεν την άκουσε και έφυγαν από το σημείο, με κατεύθυνση το σπίτι του όπου την άφησε, σύμφωνα πάντα με τα όσα φέρεται να υποστίριξε γυναίκα συνοδηγός.

Όλη η επικαιρότητα