Ηλεία

Τραγωδία στον Πύργο – Νεκρός σε τροχαίο ο 32χρονος Χαράλαμπος Χιώνης

Ακούστε το άρθρο

Το νήμα της ζωής «κόπηκε» με άδοξο τρόπο το πρωί του Σαββάτου, για τον Χαράλαμπο Χιώνη, ο οποίος έχασε τη ζωή του μόλις στα 32 του χρόνια ύστερα από απώλεια του ελέγχου του αυτοκινήτου του και ισχυρή πρόσκρουσή του σε δέντρο, στην περιοχή Κάστα κοντά στο Κατάκολο. Σε βαθύ πένθος βυθίστηκε η κοινωνία του Σκουροχωρίου αλλά και ευρύτερα του Πύργου, αφού ήταν ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους.

Ο άτυχος άντρας οδηγούσε το αυτοκίνητό του μάρκας Audi από το Σκουροχώρι με κατεύθυνση προς την Κάστα τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν διασχίζοντας μια ευθεία έχασε τον έλεγχο του οχήματος του από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες και χτύπησε με μεγάλη σφοδρότητα σε ελιά, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί μέσα σε παρακείμενο χωράφι. Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών, μαρτυρώντας την ένταση με την οποία το όχημα συγκρούστηκε με το δέντρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Patrisnews το τροχαίο δυστύχημα πιθανολογείται πως έγινε στο διάστημα από τις 02:30πμ. μέχρι και τις 07:30πμ. Λίγο μετά τις 08:00πμ. όχημα που πέρναγε από τη συγκεκριμένη περιοχή αντιλήφθηκε το κατεστραμμένο όχημα και άμεσα κάλεσε για βοήθεια. Η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του 32χρονου και του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο ήταν άμεση, ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον άτυχο άνδρα όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο σημείο μετέβη και το προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας Πύργου που διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ και το συγκεκριμένο σημείο δεν ήταν ιδιαίτερα ορατό λόγω της πυκνής βλάστησης, γεγονός που σημαίνει πως πιθανότατα να μην έγινε αντιληπτός από άλλους οδηγούς που πέρασαν από το σημείο νωρίτερα.

Ο Χαράλαμπος Χιώνης (Μπάμπης για όσους τον γνώριζαν), ήταν μόλις 32 ετών. Πρόκειται για τον αδερφό του προέδρου της ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ του δήμου Πύργου, Νίκου Χιώνη.

Όλη η επικαιρότητα