Περίεργα

Τραγουδιστής αγόρασε σε φαν του αυτοκίνητο για να μπορεί να ακούει τη μουσική του!

Ακούστε το άρθρο

Ένας Άγγλος πιτσιρικάς ονόματι Τζόρνταν περίμενε πώς και πώς την απάντηση του αγαπημένου του μουσικού Example (Έλιοτ Τζον Γκλιβ το πραγματικό του όνομα) για το εάν το νέο του άλμπουμ «Bangers & Ballads» που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Αύγουστο θα βγει και σε cd, ώστε να μπορεί να το ακούει στο αυτοκίνητό του οδηγώντας.

«Όχι, δεν θα κυκλοφορήσει. Έχουμε 2018», ήταν η απάντηση του 36χρονου τραγουδιστή στον Τζόρνταν, στην επικοινωνία που είχαν μέσω social media. Και είναι λογικό, καθώς οι πωλήσεις των cd’s έχουν καταβαραθρωθεί με τους περισσότερους καλλιτέχνες πια να στρέφονται στο διαδίκτυο και στην online διάθεση των άλμπουμ τους.

517040243860

O Τζόρνταν συνέχισε εξηγώντας στον αγαπημένο του τραγουδιστή ότι το αυτοκίνητό του είναι παλιάς τεχνολογίας και δεν μπορεί να υποστηρίξει τίποτα άλλο -usb, bluetooth για σύνδεση με smartphone- παρά μόνο cd.

Το πρόβλημα του πιτσιρικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τον γνωστό τραγουδιστή που λίγες μέρες αργότερα ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα αγοράσει ένα καινούργιο αυτοκίνητο στον Τζόρνταν για να μπορεί να ακούει τη μουσική του.

dpgjpfdo3

Τώρα ο πιτσιρικάς επιστρέφει με πειστήριο πια το Ford Focus που του αγόρασε ο Example. «Εδώ είμαστε λοιπόν, όπως μου υποσχέθηκε, το αυτοκίνητο που μου αγόρασε ο Example! Σ’ ευχαριστώ τόσο πολύ που το αγόρασες για μένα, ανυπομονώ να ακούσω το νέο άλμπουμ που θα βγει τον επόμενο μήνα», έγραψε ο πιτσιρικάς στο twitter.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για την καλύτερη διαφήμιση πριν το λανσάρισμα του νέου άλμπουμ…

dpgjpfdo2

Πηγή: newsbeast

Όλη η επικαιρότητα