Γυναίκα

Τράβηξε τα βλέμματα με τον «σωστό» τρόπο

fashion.jpg
Ακούστε το άρθρο

Είναι εύκολο να μπεις σε στιλιστική ρουτίνα, ειδικά όταν είσαι πολυάσχολη. Ξέρεις για τι πράγμα μιλάμε: Εκείνα τα πρωϊνά που καταλήγεις να φοράς εκείνο το ίδιο outfit που φοράνε όλοι γιατί δεν έχεις χρόνο για να εμπνευστείς.

Αλλά, έλα τώρα, όλες έχουμε το προσωπικό μας στιλ και δεν είναι ο στόχος να δείχνεις όπως όλοι οι άλλοι. Ευτυχώς, είναι εύκολο να κάνεις τη διαφορά -πρέπει απλά να ακολουθήσεις μερικά κόλπα που βρίσκονται ήδη στη ντουλάπα σου.

Βρες παρακάτω 5 τρόπους να τραβάς τα βλέμματα.

1. Μην ακολουθείς τους κανόνες

Ένας τρόπος να ξεχωρίσεις είναι να μην ακολουθείς τις νόρμες. Μην ακολουθείς τους κανόνες, φόρα ό,τι θες να φορέσεις, είτε είναι ένα μοναδικό top με έξω τους ώμους, είτε ένα ενδιαφέρον σακάκι.

2. Φέρε το παράξενο στη ζωή σου

Παίξε με το στιλ σου και δείξε αυθορμητισμό πειραματιζόμενη με κάτι νέο που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει. Αυτό θα μπορούσε να είναι το να βρεις έναν καινούριο τρόπο να φορέσεις μια παλιά μπλούζα ή να αγοράσεις κάτι ενδιαφέρον όπως μία φούστα με περίεργες ραφές ή ένα top με μεγάλα μανίκια.

3. Γίνε δημιουργική με τα αξεσουάρ

Ο πιο απλός τρόπος να δείχνεις μοναδική είναι να διαλέγεις δημιουργικά τα αξεσουάρ σου. Ακόμα και αν έχεις ένα απλό look (όπως τζιν και t-shirt), αν προσθέσεις cool αξεσουάρ (όπως μια ωραία ζώνη), θα ξεχωρίζεις ανάμεσα στο πλήθος.

4. Μάθε να αγαπάς κάτι πραγματικά

Αν θέλεις πραγματικά να είσαι άνετη με το στιλ σου, πρέπει να σιγουρέψεις πως νιώθεις υπέροχα με τα κομμάτια που αγοράζεις και φοράς. Σίγουρα, όλοι έχουν ένα τέτοιο ζευγάρι παπούτσια ή εκείνη τη φούστα αλλά, αν δεν το νιώθεις δικό σου, δεν είναι η σωστή επιλογή. Διάλεξε αντικείμενα που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά σου.

5. Κάνε ένα mix

Όλη η επικαιρότητα