WEB tv Κινηματογράφος

Το τρέιλερ του Deadpool 2 είναι αυτό που περιμένεις (TRAILER)

Ακούστε το άρθρο

Αφού επιβίωσε μιας παραλίγο θανατηφόρας επίθεσης από βοοειδή, ένας παραμορφωμένος σεφ καφετέριας (o Wade Wilson) προσπαθεί να εκπληρώσει το όνειρό του να γίνει ο πιο σέξι bartender του Mayberry, ενώ παράλληλα προσπαθεί να μάθει να αντιμετωπίζει την απώλεια της γεύσης του. Όσο ψάχνει τον τρόπο να ανακτήσει το αλατοπίπερο στη ζωή του, μαζί με έναν πυκνωτή υγρών, ο Wade πρέπει να μπει σε μάχες με νίντζα, τους yakuza, και μια αγέλη σεξουαλικά επιθετικών σκύλων, ταξιδεύοντας τον κόσμο για να ανακαλύψει τη σημασία της οικογένειας, της φιλίας και της γεύσης – αυτής που σημαίνει περιπέτεια και μιας κούπας καφέ που λαχταρούν όλοι, με την αναγραφή World’s Best Lover.

Όχι, δεν έχουμε ακόμα τρελαθεί, αυτή είναι η περιγραφή του νέου τρέιλερ του ‘Deadpool 2’ που θα βρεις στο description box του Youtube. Με τίτλο ‘Deadpool, Meet Cable’, καταλαβαίνεις ότι ήρθε η ώρα για τον Merc With A Mouth να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις με τον μελλοντικό καλύτερό του φίλο. Μπορείς, επίσης, να περιμένεις και ένα λεπτό diss για ένα πολυσυζητημένο, αχέμ, υπερηρωικό μουστάκι.

Το ‘Deadpool’ απέδειξε ότι οι R-rated ταινίες μπορούν να διαλύσουν τον ανταγωνισμό τους στο box office (και όλα αυτά σε budget 58 εκατομμυρίων) και τώρα επιστρέφει με τον έναν εκ των δύο σκηνοθετών του ‘John Wick’(-αρου), David Leitch, και έναν εμμονικά αφοσιωμένο Ryan Reynolds που έτσι και του πεις κακή κουβέντα για τον αγαπημένο του χαρακτήρα παίζει και να σε χαρακώσει.

Πηγή: news247

Όλη η επικαιρότητα