Γυναίκα

Τρία γρήγορα τρικ για να φαίνονται τα μάτια πιο ξεκούραστα!

Ακούστε το άρθρο

Το καλοκαίρι εκτός από το να είμαστε πολλές ώρες στη θάλασσα, γυρίζοντας σπίτι αντί να ξεκουραστούμε θέλουμε να βγούμε πάλι έξω και να απολαύσουμε το ποτό μας! Τι γίνεται όμως με τα απανωτά ξενύχτια; Αυτά έχουν αντίκτυπο στην επιδερμίδα μας και κυρίως στα μάτια μας. Εμείς σήμερα σας παρουσιάζουμε τρία μαγικά τρικ ώστε να φαίνονται τα μάτια σας πιο ξεκούραστα.

  • Μόλις ξυπνήσεις το πρωί, πήγαινε στην κουζίνα, πάρε το πιο μεγάλο ποτήρι που έχεις και γέμισέ το με νερό. Αμέσως ενεργοποιείται το δέρμα σου και δείχνει πιο καθαρό και λαμπερό ενώ τα μάτια σου δείχνουν πιο ξεκούραστα.
  • Πήγαινε στην κατάψυξη πάρε πάγο και βάλτον κάτω από τα μάτια σου. Κράτησέ τον λίγη ώρα και μετά θα δεις ότι οι σακούλες και οι μαύροι κύκλοι θα είναι λιγότερο έντονοι. Ειναι το νούμερο ένα τρικ που κάνουν αρκετές διάσημες γυναίκες της σόου μπιζ.
  • Προτού χρησιμοποιήσεις το κονσίλερ, σιγουρέψου ότι έχεις την κατάλληλη κρέμα για τα μάτια. Άπλωσέ την σωστά και μετά τοποθέτησε το προιόν. Θα βγεις έξω και θα σε ρωτάνε όλοι τι έκανες και δείχνεις τόσο φρέσκια!

Όλη η επικαιρότητα