WEB tv Αρκαδία Κινηματογράφος

Τρίπολη: Το Arcadian Screenings ανοίγει και πάλι τις πύλες του από 21-25 Φεβρουαρίου [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Ακούστε το άρθρο

Το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Τρίπολης συνέντευξη Τύπου για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Arcadian Screenings το οποίο κάνει επίσημα την πρεμιέρα του σήμερα και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018.

Στη συνέντευξη Τύπου έδωσαν το παρών, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κα Κωνσταντίνα Νικολάκου και ο Πρόεδρος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου “Arcadian Screenings” κ. Κώστας Σπυρόπουλος. Ο Δήμος Τρίπολης όσο και η Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτελούν συνδιοργανωτές στο φετινό Φεστιβάλ το οποίο τείνει να γίνει θεσμός, όχι μόνο για την Τρίπολη, αλλά για όλη την Ελλάδα!

Στη συνέντευξη Τύπου, μίλησαν και οι Αρκάδες δημιουργοί ταινιών οι οποίοι συμμετέχουν στο φετινό Φεστιβάλ, εμπνευσμένοι από θέματα της εύκολης ή  καθημερινότητάς τους, από ανθρώπους του παρελθόντος αλλά και προσωπικότητες σύγχρονες και σημαντικές. Μίλησαν αναλυτικότερα η κα Αγγελική Νεκίδου δημιουργός της ταινίας «Γεννήθηκε Νωρίς», η κα Κατερίνα Σιάμπου δημιουργός της ταινίας «Με 2 Χειρολαβές», ο κ. Φίλιππος Κωνσταντόπουλος δημιουργός της ταινίας «Οδός Χρονά 18» και τέλος ο κ. Φώτης Παπούλιας δημιουργός της ταινίας «Πέρασμα».

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, με τη δυνατότητα πρωινών προβολών για μαθητές σχολείων, αλλά και το απόγευμα για το κοινό στο χώρο του Cineville στην προβολή ταινιών από περισσότερες από 10 χώρες με πολύ μεγάλη θεματολογία και έντονο Αρκαδικό «άρωμα».

Αυτή η τρίτη χρονιά θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα με μεγάλη στήριξη από το Δήμο Τρίπολης αλλά πλέον και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δίνοντας προοπτικές για ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξη τα επόμενα χρόνια!

ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ

Όλη η επικαιρότητα