Αρκαδία Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Τρίπολη:Τεράστια επιτυχία είχε το Street Tennis της ΑΕΚ Τρίπολης!(Φωτό-Βίντεο)

Ακούστε το άρθρο

Ένα μεγάλο τενιστικό event έλαβε  χώρα στο κέντρο της Τρίπολης διοργανωμένο από την ΑΕΚ Τρίπολης, το κοσμηματοπωλείο “Μπαντούνας ρολόι – κόσμημα” και με μεγάλο συνδιοργανωτή τον Δήμο Τρίπολης.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδος, μέλος της Ολυμπιακής ομάδας τένις από το 2000 – 2004 και no 14 στον κόσμο (2003), Λένα Δανιηλίδου επισκέφθηκε  την Τρίπολη και  συμμετείχε στο street tenis,με το οποίο έγινε η έναρξη του τουρνουά “Κολοκοτρώνεια Tripolis Tennis Open 2017”. Το Street Tennis πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Πετρινού, έξω από το Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης ,σήμερα Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.

 Η Λένα Δανιηλίδου ήταν η επίσημη  προσκεκλημένη του κοσμηματοπωλείου και μεγάλου χορηγού της ΑΕΚ Τρίπολης “Μπαντούνας ρολόι – κόσμημα” στην πλατεία Πετρινού, έξω από το Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης.Μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν εκεί για να θαυμάσουν να παίξουν με την πρωταθλήτρια της αντισφαίρισης και να γνωρίσουν το άθλημα του τένις.

Η κ. Δανιηλίδου έπαιξε τένις με τα κορίτσια των προσκόπων Τρίπολης και όσα άλλα παιδιά ήθελαν να συμμετάσχουν στο event,καθώς σημαντική ήταν και η συμμετοχή του παιδικού σταθμού της Μητροπόλης “Η Ζωοδόχος Πηγή”,υπέγραψε αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος και κλήρωσε πλούσια δώρα, χορηγίας της ΑΕΚ Τρίπολης. Ιδιαίτερη τιμητική βράβευση δόθηκε από τον κ. Νίκο Μπαντούνα στην πρωταθλήτρια μας για την αθλητική της πορεία και τις διακρίσεις της όλα αυτά τα χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην εκδήλωση του Street Tennis στην Τρίπολη παρευρέθηκε ο Παραολυμπιονίκης, και μέλος της Εθνικής Ελλάδος με αμαξίδιο στο τένις κ. Λαζαρίδης Γιώργος, ο οποίος έπαιξε με τα παιδιά που συμμετείχε και έδωσε exhibition game με την Λένα Δανιηλίδου.

Κλείνοντας το παρών στο event έδωσε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Σπύρος Βρέντας,ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης κ. Γιώργος Θεοδωρακόπουλος και πολύς κόσμος.

Πηγή http://pna.gr

Όλη η επικαιρότητα