Life

Τρεις… ιδιαίτερες συμβουλές ομορφιάς για έκτακτη ανάγκη

Ακούστε το άρθρο

Αν αντιμετωπίζετε ένα επείγον περιστατικό ομορφιάς και δεν μπορείτε να πάτε στο πλησιέστερο κατάστημα με καλλυντικά, μην πανικοβληθείτε. Η βοήθεια βρίσκεται σπίτι σας!

Η οδοντόπαστα σκοτώνει τα σπυράκια: Βγάλατε ένα σπυράκι πριν από ένα μεγάλο γεγονός; Βρέξτε το με λίγη οδοντόπαστα. Λειτουργεί σαν στυπτικό και διώχνει τις ακαθαρσίες από το δέρμα. Η οδοντόπαστα θα στεγνώσει το λεκέ και θα βοηθήσει να σκοτώσει τα μικρόβια στην πληγείσα περιοχή.

Η μαγειρική σόδα αφαιρεί τις ραβδώσεις από το Self-Tanner: Αν έχετε ραβδώσεις από την λοσιόν μαυρίσματος, το κουτί της μαγειρικής σόδας που κρύβεται στο ντουλάπι σας είναι ο καλύτερός σας φίλος. Μη-τοξικό και εύκολο στη χρήση, απλά βρέξτε μαγειρική σόδα στο χέρι σας και κάνετε μασάζ στην περιοχή όπου είχατε το μικρό ατύχημα μαυρίσματος. Η σόδα κάνει μια απαλή απολέπιση διώχνει μερικά από τα κύτταρα του δέρματος και ελαφρύνει τις ραβδώσεις.

Μασήστε τσίχλα χωρίς ζάχαρη για να πλύνετε τα δόντια σας: Εάν δεν μπορείτε να βουρτσίζετε τα δόντια σας μετά από ένα γεύμα, μασήστε τσίχλα χωρίς ζάχαρη μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της τερηδόνας. Το μάσημα ενεργοποιεί τη ροή του σάλιου στο στόμα και εξουδετερώνει τα οξέα που παράγονται από βακτήρια μετά από ένα γεύμα.

ΠΗΓΗ: newsbeast

Όλη η επικαιρότητα