Ελλάδα

Τρεις νεκροί σε δυστύχημα στην Θεσσαλονίκη και μία σοβαρά τραυματίας

Ακούστε το άρθρο

Σκοτώθηκαν πατέρας και γιος- Συγκλονιστικές φωτό από το τροχαίο στο κέντρο της πόλης

Τροχαίο δυστύχημα με τρείς νεκρούς σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κοντά στο δημαρχείο. Συγκεκριμένα το περιστατικό έγινε στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Μ. Ανδρόνικου και οι νεκροί ειναι δύο άτομα ηλικίας 22 και 28 ετών, ενώ μία 18χρονη τραυματίστηκε σοβαρά. Τα τέσσερα άτομα επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε όταν για άγνωστο λόγο οι μηχανές συγκρούστηκαν με Ι.Χ. που οδηγούσε ένας 67χρονος τουρίστας και συνεπιβάτης ήταν η γυναίκα του. Από την σύγκρουση οι τέσσερις αναβάτες των μηχανών προσγειώθηκαν στο πεζοδρόμιο και την άσφαλτο. Οι δύο που επέβαιναν στην πρώτη μηχανή σκοτώθηκαν ακαριαία. Ο οδηγός της δεύτερης μηχανής και η συνεπιβάτιδά του μεταφέρθηκαν σοβαρότατα τραυματισμένοι στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Ο νεαρός οδηγός υπέκυψε στα τραύματά του λίγο μετά από τη διακομιδή του στο νοσοκομείο. Η νεαρή νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύο πυροσβεστικά οχήματα, σταθμοί της Τροχαίας και αρκετοί αστυνομικοί που απέκλεισαν το σημείο του συμβάντος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει συλληφθεί.

Πηγή http://thousandnews.gr

Όλη η επικαιρότητα