Ηλεία

Σφοδρή σύγκρουση δύο ΙΧ με τρεις τραυματίες στα Χανάκια

troxaio_xanakia_5.jpg
Ακούστε το άρθρο

Άγιο είχαν χθες το πρωί, οι επιβαίνοντες δύο ΙΧ επιβατηγών αυτοκινήτων, που συγκρούσθηκαν πλαγιομετωπικά επί της Εθνικής Οδού Πύργου – Πάτρας στο ύψος της διασταύρωσης Χανακίων ύστερα από τροχαίο ατύχημα το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό των τριών από τους τέσσερις επιβάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη όταν ένα κόκκινο αυτοκίνητο μάρκας Peugeot, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, ηλικίας 25 και 19 ετών αντίστοιχα και είχε κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα, για άγνωστη αιτία, ξέφυγε της πορείας του και μετά από μια τρελή πορεία, συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο μάρκας Audi, στο οποίο επέβαιναν επίσης δύο άτομα, ηλικίας 55 και 57 ετών και είχε κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο. Το χρυσαφί Audi μετά την σύγκρουση κατέληξε στο πρανές της οδού πάνω σε στύλο ηλεκτροφωτισμού ενώ από το κόκκινο Peugeot εντοπίσθηκαν συντρίμια αρκετά μέτρα μακριά κατά μήκος της οδού.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που και τα δύο αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών ενώ στο ένα από αυτά χρειάσθηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, για τον απεγκλωβισμό της 57χρονης γυναίκας συνοδηγού η οποία είχε τραυματισθεί.

Τραυματίες στο Νοσοκομείο του Πύργου, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ο 25χρονος οδηγός του κόκκινου Peugeot και η 19χρονη συνεπιβάτης αυτού, η οποία μετά την σύγκρουση, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, εκτινάχθηκε έξω από το αυτοκίνητο, καθώς και η 57χρονη συνοδηγός του χρυσαφί Audi. Ευτύχημα είναι πως και οι τρεις τραυματίες, σύμφωνα με πηγές, δεν φέρουν σοβαρά τραύματα, που να ενέχουν κίνδυνο για την ζωή τους. Στο σημείο επενέβη άμεσα η Τροχαία Πύργου αλλά και οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς ήταν αναγκαίος ο απεγκλωβισμός της 57χρονης γυναίκας, που ήταν συνεπιβάτης του χρυσαφί Audi.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο 55χρονος οδηγός του Audiκαι η 57χρονη συνεπιβάτης του, είναι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί από την περιοχή του Κάμπου της Ηλείας και εκείνη την ώρα έρχονταν στην πόλη του Πύργου προκειμένου να ψηφίσουν στις εκλογές που πραγματοποιούνταν για την ανάδειξη Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Όλη η επικαιρότητα