Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Τροχαίο με βυτιοφόρο προκάλεσε μποτιλιάρισμα στoν δρόμο Παραδείσια-Τσακώνα!

tsakona.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η σύγκρουση ενός αυτοκινήτου με βυτιοφόρο το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας στην παράκαμψη του αυτοκινητοδρόμου στα Παραδείσια ήταν η αιτία της πολύωρης ταλαιπωρίας των οδηγών κατά την επιστροφή τους μετά το τριήμερο της Αποκριάς.

Γύρω στις 4:30 μ.μ., αυτοκίνητο που οδηγούσε 49χρονος κάτοικος Αττικής και το οποίο κινούνταν με κατεύθυνση προς Καλαμάτα, για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας του και αφού πρώτα προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με βυτιοφόρο. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός της 45χρονης συνοδηγού, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Η κυκλοφορία διεκόπη για περίπου 10 λεπτά, ενώ για την επόμενη μιάμιση ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν εκ περιτροπής από το ένα ρεύμα. Η ταλαιπωρία εκατοντάδων οδηγών που επέστρεφαν από το τριήμερο της Αποκριάς ήταν μεγάλη, αφού το παραπάνω ατύχημα, σε συνδυασμό με το… καθιερωμένο μποτιλιάρισμα της Καθαρής Δευτέρας στην περιοχή των Μεγάρων και της Ελευσίνας ανάγκασε πολλούς να ταξιδεύουν προς Αθήνα για περισσότερες από 5 ώρες. Δεν ήταν πάντως λίγοι αυτοί που απορούσαν τι ακριβώς είχε συυμβεί, αφού παρά τη σχετική ενημέρωση στα διόδια δεν αντίκριζαν ίχνη αρτυχήματος περνώντας από το σημείο του συμβάντος.


Πηγή: eleftheriaonline.gr

Όλη η επικαιρότητα