Αρθρογραφία

Τροχοβίλα η καλύτερη και πιο άμεση πρόταση κατοικίας

784_2ch_exterieurlocative.jpg
Ακούστε το άρθρο

Οι Τροχοβίλες τα τελευταία χρόνια αποτελούν την πιο άμεση και οικονομική πρόταση κατοικίας!

Στην ελληνική αγορά υπάρχουν διαθέσιμες Καινούριες αλλά και Μεταχειρισμένες κατασκευές με ένα, δύο ή τρία υπνοδωμάτια, χώρο σαλονιού, χώρο κουζίνας, μπάνιου και wc! Κάνοντας την αντίστοιχη έρευνα θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει η δυνατότητα, ανάλογα με τον σας οικονομικό προϋπολογισμό, να αποκτήσετε  το ιδανικό μοντέλο για εσάς.

Η κατασκευή τους πραγματοποιείται με απόλυτη επιτυχία αλλά και την απαιτούμενη τεχνογνωσία εδώ και χρόνια σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Χρησιμοποιώντας πάντα υψηλές προδιαγραφές και εργοστασιακά πρότυπα παραγωγής, οι Τροχοβίλες αντέχουν στον χρόνο αλλά και στις διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες (ήλιος – βροχή – αέρας – χιόνι). Τα υλικά κατασκευής των σύγχρονων Τροχοβιλών είναι ανθεκτικά και δεν απαιτούν συντήρηση για την επιμήκυνση του χρόνου ζωής τους.

Υπάρχει δυνατότητα επιλογής του μεγέθους της τροχοβίλας (21 τμ – 40τμ) με βάση τον αριθμό των ατόμων που θα φιλοξενήσετε, τις ανάγκες αλλά και την διάσταση  του οικοπέδου σας αφού υπάρχουν πολυάριθμες επιλογές διάστασης και τετραγωνικών μέτρων. Το μήκος τους κυμαίνεται από 5,50 έως 10 μέτρα, ενώ το πλάτος, από 3,0 έως 4,50 μέτρα!

Οι Τροχοβίλες διαθέτουν υδραυλικές  και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις συνεπώς μπορούν να κατοικηθούν την ίδια κιόλας ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά τους…. Με την εγκατάσταση τους απαιτείται απλά και μόνο η σύνδεση με ρεύμα, νερό και γκάζι!

Οι Τροχοβίλες (καινούριες ή μεταχειρισμένες), ανεξαρτήτως τετραγωνικών/ διαρρύθμισης ή αριθμού δωματίων, πωλούνται συμπεριλαμβανομένου του εσωτερικού εξοπλισμού και της επίπλωσης τους. Συνεπώς δεν χρειάζεται να δαπανήσετε επιπλέον χρόνο και χρήμα για να τις διαμορφώσετε ή να τις επιπλώσετε! Υπάρχει απόλυτη ισορροπία στην εσωτερική διάταξη όλων των δωματίων προσφέροντας την μέγιστη ικανοποίηση των καθημερινών σας αναγκών(Μελετημένη διαρρύθμιση όλων των χώρων – 100% Λειτουργικότητα).

Η μεταφορά και η εγκατάσταση τους στο οικόπεδο σας μπορεί να πραγματοποιηθεί από μεταφορική εταιρία ενώ η μετακίνηση τους μέσα στον ιδιωτικό σας χώρο μπορεί να γίνει με το όχημα σας. Σε κάθε περίπτωση ακόμα και αν δεν επιθυμείτε την περαιτέρω διαμονή σας στην Τροχοβίλα υπάρχει η δυνατότητα μεταπώλησης, ως μεταχειρισμένο προϊόν, σε κάποιον ιδιώτη ή έμπορο. Εναλλακτικά, μπορεί να μεταφερθεί πάλι με μεταφορική εταιρία σε κάποιο άλλο χώρο της επιλογής σας.

Αναζητήστε άμεσα την Τροχοβίλα των ονείρων σας και αποκτήστε την ιδανική κατοικία για εσάς και την οικογένεια σας! 

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα διαθέσιμα καινούρια ή μεταχειρισμένα μοντέλα, τις τιμές αλλά και την διαδικασία μεταφοράς στον χώρο σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία «Τροχοβίλες Γαλλίας O’HARA –  ΧΑΤΣΟΓΛΟΥ», www.trohovilla.gr, Τ: 210 55 74 444, 6947 40 13 15.

Όλη η επικαιρότητα