ΕΠΣ Ηλείας

Τρυφωνόπουλος: «Να βρει ο Αστέρας την αίγλη του!»

Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να μην είναι Αμαλιαδίτης, καθώς έλκει την καταγωγή του από τον Πύργο, όμως ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλος αποτελεί «παιδί» του Αστέρα Αμαλιάδας και η ανακοίνωσης της πρόσληψής του ως προπονητής του συλλόγου, το επιβεβαιώνει αυτό.

Άλλωστε με την παρουσία του κάτω από το γκολπόστ της ομάδας, οι «βυσσινί» πανηγύρισαν  το νταμπλ το 2010 ενώ την επόμενη χρονιά κατέλαβαν την δεύτερη θέση πίσω από την Καλαμάτα, διεκδικώντας την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ. Πριν 3 χρόνια,  ο Τρυφωνόπουλος ήταν μέλος της τεχνικής ηγεσίας του Αστέρα που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Πλέον, ο νεαρός τεχνικός αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας με στόχο να δημιουργήσει μια ομάδα με παρόν και μέλλον και να επαναφέρει τον Αστέρα στον δρόμο των επιτυχιών. Ο ίδιος παρουσιάζεται έτοιμος γι’ αυτή την πρόκληση και δηλώνει:

«Ο στόχος μας είναι ο Αστέρας να αποκτήσει ξανά την αμαλιαδίτικη ταυτότητά του. Να γίνει μια ομάδα η οποία θα βασίζεται σε παίκτες από την περιοχή μας. Ο Αστέρας επίσης πρέπει να επιδιώξει να αποκτήσει την αίγλη που του αρμόζει. Να γεμίσει ξανά το γήπεδο όπως και στο παρελθόν. Σίγουρα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Διότι ο πήχης των απαιτήσεων τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει πολύ ψηλά με αυτά που έχει πετύχει η ομάδα. Είναι θετικό ότι ο κ. Παπαγεωργίου δείχνει ενδιαφέρον. Όλα αυτά με έκαναν να αποδεχθώ την πρόταση και να αναλάβω αυτή την ιστορική ομάδα».

Η προετοιμασία του Αστέρα Αμαλιάδας αναμένεται να ξεκινήσει έως το τέλος της βδομάδας ενώ μέχρι τότε θα έχουν ανακοινωθεί και οι πρώτες μεταγραφές.

Όλη η επικαιρότητα