Γ Εθνική

Τσικλητήρας Πύλου: Ζαχαρόπουλος «Δείξαμε τώρα στα δύσκολα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Ακούστε το άρθρο

Με το 1,5 πόδι να παραμείνει στην Γ’ Εθνική και την νέα χρονιά βρίσκεται ο Τσικλητήρας Πύλου μετά την σπουδαία νίκη με 1-0 επί του Αιολικού το Σάββατο στο γήπεδο της Πύλου.

Μετά από αυτό το τρίποντο και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα η διαφορά πλέον είναι στους 8 βαθμούς και χρειάζεται μόνο έναν βαθμό στους τελευταίους δύο αγώνες για να ξεκαθαρίσει η παραμονή κάτι που θα γίνει εύκολα ή δύσκολα.

Οι παίκτες του Νίκου Κακαλέτρη απέδειξαν ότι η ομάδα είναι από μέταλλο και κατάφεραν να πάρουν μία νίκη – χρυσάφι μετά από πολύ καιρό καθώς είχαν να νικήσουν στην Πύλο από το παιχνίδι με την Θήβα (2-1).

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μιχάλης Ζαχαρόπουλος που με ένα σουτ – βολίδα έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. Ο έμπειρος παίκτης που πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Τσικλητήρα μίλησε στο patrinews.com λέγοντας μας τα εξής: «Κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο και πήραμε μια νίκη στην έδρα μας μετά από καιρό γιατί πάντα χάναμε βαθμούς στις λεπτομέρειες.

Δείξαμε ακόμα και στα δύσκολα, εντός και εκτός γηπέδου, ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα. Είμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και παίζαμε μόνο για ένα αποτέλεσμα το οποίο και ήρθε.

Από κει και πέρα, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Αμαλιάδας και με σοβαρότητα θα πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Όλη η επικαιρότητα