Γ Εθνική

Τσίρκοβιτς: «Στην Ηλεία εισπράττω αγάπη και σεβασμό!»

Ακούστε το άρθρο

«Πας εκεί που σε θέλουν, είχα υποχρέωση απέναντι στον ΠΑΟΒ» – «Πλασματική η θέση της Βάρδας, θα κάνουμε 3 προσθήκες»

Με το δεξί ξεκίνησε η τρίτη θητεία του Μίκι Τσίρκοβιτς στον πάγκο του ΠΑΟ Βάρδας, με τους πράσινους να επικρατούν εύκολα με 3-0 του Ν. Κόροιβου και να παίρνουν το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ηλείας.

Αυτό που ωστόσο είχε περισσότερο ενδιαφέρον ακόμα και από την ίδια την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Κατσαρού, στην οποία έτσι και αλλιώς η «Μπάρτσα» ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη – πρόκριση, ήταν οι δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ας δούμε τι τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΒ.

Για την επιστροφή του στην ομάδα: «Σίγουρα πας εκεί που σε θέλουν. Είχα την τιμή να δεχτώ πρόταση από τον ΠΑΟ Βάρδας και όπως είπα είχα υποχρέωση να γυρίσω εδώ καθώς έχω μόνο φίλους και την πρόταση που μου έκαναν ο κ. Λέντζας και το υπόλοιπο συμβούλιο, δεν την σκέφτηκα καθόλου. Είχα υποχρέωση απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας, όπου ξεκίνησα την καριέρα μου, να γυρίσω και να βοηθήσω την ομάδα που από συγκυρίες θα έλεγα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, διότι την αδικεί η θέση που βρίσκεται. Με το έμψυχο υλικό που έχει είναι πλασματική η θέση της στη βαθμολογία της Γ΄ Εθνικής. Γύρισα σε ένα γνωστό περιβάλλον μετά από 6 μήνες που ήμουν αλλού, που νιώθω μια ζεστασιά και μια φιλία με ανθρώπους που με αγαπάνε».

Για τον αγώνα: «Ήταν ένα επίσημο παιχνίδι για το Κύπελλο, η ομάδα πήρε τη νίκη αλλά ήταν ευκαιρία να δω κάποια πράγματα από κάποια παιδιά που έχουν έρθει φέτος στην ομάδα. Την Κυριακή έχουμε ένα οριακό ματς με το Διαβολίτσι, ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος στο β΄ γύρο. Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, αλλά θεωρώ ότι η Βάρδα θα δείξει στο τέλος ότι η θέση που βρίσκεται τώρα είναι πλασματική».

Για το ρόστερ και τα νέα παιδιά που βρίσκονται σε αυτό: «Τα νεαρά παιδιά της ομάδας έχουν ταλέντο και είναι τυχεροί που έχουν δίπλα τους παίκτες όπως ο Λιόσης, ο Ντόμας, ο Νικολόπουλος, ο Σιδέρης, ο Αγουρίδης, ο Σαμπανέι. Θα μάθουν πολλά πράγματα. Μπορεί κάποιος στη θέση μου να μη ρίσκαρε, αλλά ένας λόγος που ήρθα στη Βάρδα είναι διότι ήρθε η ώρα να γίνει μια ανανέωση ενόψει και της νέας σεζόν, καθώς πιστεύω ότι η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία, και αυτά τα παιδιά φέτος θα αποκτήσουν εμπειρίες και αυτοπεποίθηση και με το ταλέντο που έχουν, να κάνουν το καινούριο ξεκίνημα για του χρόνου».

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές: «Είπαμε με τη διοίκηση πως θα κάνουμε τουλάχιστον τρεις προσθήκες χωρίς να φύγει κανείς. Όσο για το Κύπελλο, πέρυσι δεν τα καταφέραμε και αποκλειστήκαμε στην Κρέστενα και φέτος οφείλουμε κι εγώ και οι παίκτες να κάνουμε ένα δώρο στον κόσμο του ΠΑΟ Βάρδας αλλά και στη Διοίκηση, για την οποία το Κύπελλο αποτελεί πόθο και θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε μέχρι τον τελικό και αν μπορέσουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Για το πως νιώθει που επιστρέφει στην Ηλεία: «Ήμουν τυχερός που ξεκίνησα την καριέρα μου στο νομό Ηλείας. Αυτό που εισπράττω εδώ είναι αγάπη και σεβασμός. Πράγματι η Ηλεία είναι το δεύτερο σπίτι μου και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ, όπου έχω μόνο φίλους».

Όλη η επικαιρότητα