Ψυχαγωγία

Το twitter υποκλίνεται στον Μαυρίδη γιατί ήθελε να κερδίσουν οι πεινασμένοι

Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Μαυρίδης βρίσκεται  στο επίκεντρο του Nomads τις τελευταίες μέρες, έχοντας μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Μαυρίδης «έσωσε» την τηλεθέαση, αφού όλοι περίμεναν να δουν εναγωνίως τη στιγμή του ξεσπάσματός του, που διαφήμιζε σε κάθε διαφημιστικό διάλειμμα το κανάλι, και το οποίο φύλαξαν για το τέλος του επεισοδίου.

“Είμαι μόνος μου” είπε σε μια εξομολόγηση στην οποία φάνηκε ειλικρινείς, κάνοντας το twitter να σπαράξει από συγκίνηση και τους περισσότερους χρήστες να δηλώνουν υπέρ του.

 

«Είμαι τελείως μόνος μου. Δεν ξέρω τι να κάνω. Μου λένε πως δεν είμαι μέρος της παρέας ότι δεν μιλάω αρκετά και ότι δεν κάνω χαβαλέ. Δεν μπορούμε να κάνουμε πάντα χαβαλέ όλοι με όλους», τόνισε ενώ έκλαιγε στην εξομολόγησή του  ο Μαυρίδης.

Παράλληλα, τόνισε ότι οι συμπαίκτες του στράβωσαν επειδή ο ίδιος έδωσε φαγητό σε σκυλάκια της περιοχής, αλλά και επειδή δεν χάρηκε ιδιαίτερα τη χθεσινή νίκη της ομάδας του, εξηγώντας ότι θα προτιμούσε να είχαν κερδίσει οι πράσινοι, οι οποίοι δεν έχουν φάει τίποτα εδώ και μέρες.

Δύο στοιχεία που έδειξαν την ευαισθησία του Γιώργου Μαυρίδη, που δεν άφησε ασυγκίνητους τους χρήστες του twitter.

Πηγή: thetoc.gr

Όλη η επικαιρότητα