Lifestyle

Τζένιφερ Λόπεζ: Επειδή είμαι μάνα δεν μπορώ να είμαι σέξι;

tzenifer_lopez_epeidi_eimai_mana_den_mporo_na_eimai_sexi.jpg
Ακούστε το άρθρο

Τον εαυτό της έσπευσε να υπερασπιστεί η Τζένιφερ Λόπεζ σε όσους την κατηγορούν ότι εμφανίζεται υπερβολικά σέξι και δεν σέβεται το γεγονός ότι είναι μητέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Η λατίνα σταρ μίλησε ανοιχτά για τις επικρίσεις και τα σχόλια που δέχεται στο περιοδικό Complex που κυκλοφορεί με εξώφυλλό της.

«Τι, δεν επιτρέπεται να είμαι σέξι επειδή είμαι μαμά; Το θέμα είναι τι μαμά είμαι. Στο τέλος της ημέρας αυτό που έχει σημασία είναι να είμαι εκεί για τα παιδιά μου και να τα φροντίζω. Ναι είμαι σέξι σε ένα βίντεο και μπορεί μια μέρα να με κρίνουν για αυτό και να μου πουν “μαμά γιατί το έκανες αυτό;”. Ομως δεν πιστεύω ότι σε 10 χρόνια από τώρα θα κάνω αυτά που κάνω σήμερα», είπε χαρακτηριστικά η Λόπεζ.

Η τραγουδίστρια υπερασπίστηκε ακόμα περισσότερο τον εαυτό της για το καυτό βίντεο κλιπ του Booty με την κατά 20 χρόνια νεότερή της Iggy Azalea.

«Ολο αυτό είναι ένα καλό μήνυμα για τις γυναίκες. Στέκομαι δίπλα σε ένα κορίτσι που είναι 24 ετών, εγώ είμαι πάνω από 40 και δεν φαίνεται καμία διαφορά. Οι γυναίκες πρέπει να το δουν και να το νιώσουν αυτό. Δεν πρέπει να αφήνουν τους άλλους να τις επηρεάζουν και να σταματούν αυτό που θέλουν να κάνουν. Πρέπει να νιώθουν αυτοπεποίθηση».

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα