WEB tv Κινηματογράφος

Τζέσικα Τσάστεϊν και Ίντρις Έλμπα θέλουν να παίξουν στο σίκουελ του «Αυτό» (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Ένα από τα πιο τρομακτικά βιβλία όλων των εποχών, κι ένα από τα καλύτερα μυθιστορήματα της πλούσιας βιβλιογραφίας του μετρ του τρόμου Στίβεν Κινγκ, «Το Αυτό» μεταφέρθηκε από τον Αντρέ Μουσκιέτι («Mama») στον κινηματογράφο με σκοπό να τρομάξει φανατικούς αναγνώστες, ανυποψίαστους θεατές και τα κατάφερε και με το παραπάνω! Ο ανερχόμενος Μπιλ Σκάρσγκαρντ στο ρόλο του κλόουν Πένιγουαϊζ έδωσε με «Το Αυτό» πρόσωπο στον εφιάλτη (κυριολεκτικά) και η ταινία αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς. Τι λέτε λοιπόν για το επόμενο κεφάλαιο;

Το «It: Chapter 2» ακολουθεί την παρέα 27 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Αρκετοί έχουν φύγει από το Ντέρι, αλλά όχι ο κλόουν Πένιγουαϊζ. Οι εξαφανίσεις και οι φόνοι ξεκινούν έναν νέο κύκλο και η ενήλικη (πια) παρέα αποφασίζει να επιστρέψει για να δώσει ένα τέλος. Μετά το απόλυτα επιτυχημένο κάστινγκ του πρώτου κεφαλαίου, οι παραγωγοί οφείλουν να ανταπεξέλθουν στη δύσκολη επιλογή για το σίκουελ. Να όμως που δυο ηθοποιοί τους διευκολύνουν ήδη!

Η Τζέσικα Τσάστεϊν και ο Ίντρις Έλμπα, συμπρωταγωνιστές στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Άαρον Σόρκιν «Molly’s Game» εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους σε πρόσφατη κοινή τους συνέντευξη στο ScreenRant. Αρκετοί φαν του «Αυτό» είχαν εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία τους να δουν την Τσάστεϊν και τον Έλμπα στους ρόλους της Μπέβερλι Μαρς και του Μάικ Χάνλον, αντίστοιχα, και το παρακάτω βίντεο έχει την απάντηση.

Ο Έλμπα είναι θερμός, αν και ομολογεί πως δεν έχει δει την ταινία, ενώ η Τσάστεϊν είναι σίγουρα πιο ενθουσιώδης. Να θυμίσουμε πως η Τζέσικα Τσάστεϊν είχε συνεργαστεί με τον Μουσκιέτι στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο «Mama»: «Αγαπώ τον Άντι (Μουσκιέτι) και την Μπάρμπαρα (Μουσκιέτι, σεναριογράφος, παραγωγός και αδερφή του Άντι). Είχα συνεργαστεί με τον Άντι στο ντεμπούτο του “Mama”, την πρώτη του ταινία και η Μπάρμπαρα είναι φίλη….οπότε θα δούμε. Είναι σαν οικογένειά μου. Θέλω να είμαι κομμάτι σε ό,τι κι αν ετοιμάζουν. Ελπίζω πως θα το κάνουμε να συμβεί».

Το σίκουελ του «Αυτό» αναμένεται στις 6 Σεπτεμβρίου 2019, και αποτελεί ήδη ένα σίγουρο εμπορικό στοίχημα, αφού η πρώτη ταινία ξεπέρασε σε εισπράξεις τα 650 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Πηγή: cinemagazine.gr

Όλη η επικαιρότητα