Lifestyle

Τζουντ Λο: 5η φορά πατέρας!

jude_law.jpg
Ακούστε το άρθρο

Κανένας δεν έχει καταλάβει πόσα παιδιά έχει βάλει στόχο να αποκτήσει ο Τζουντ Λο. Χώρισε με την καλλονή σύντροφό του, αλλά θα γίνουν γονείς σε 4 μήνες!

Για πέμπτη φορά θα γίνει πατέρας ο άτακτος Τζουν Λο, αφού η σύντροφός του -που έχει ήδη γίνει πρώην- Κάθριν Χάρντινγκ είναι έγκυος. Ο 41 χρόνων ηθοποιός θα καλωσορίσουν το παιδί τους στις αρχές του 2015. Η σχέση τους ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2014

Ακόμα κι αν χώρισαν αποφάσισαν από κοινού να αποκτήσουν αυτό το παιδί και να το μεγαλώσουν από κοινού. Εκπρόσωπος του παιχνιδιάρη Τζουντ είπε στο αμερικάνικο περιοδικό People: «Είμαι σε θέση να σας επιβεβαιώσω ότι ο Τζουντ Λο και η Κάθριν Χάρντινγκ περιμένουν το παιδί τους». 

Η Κατ Καβέλι, όπως είναι το καλλιτεχνικό όνομα της ανερχόμενης και όμορφης τραγουδίστριας, έχει 18 χρόνια χρόνια διαφορά με τον Τζουντ Λο, αφού είναι μόλις 23 χρόνων. Οι φίλοι του λένε ότι η Κατ απολαμβάνει την πρώτη της εγκυμοσύνη -ενώ διανύει τον πέμπτο μήνα της κύησης- και όπως λέει αγωνιά και περιμένει με λαχτάρα τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό. 

Ο ηθοποιός έχει αναλάνει εξ ολοκλήρου την οικονομική της στήριξη και η Κατ μόλις μετακόμισε στο πανάκριβο Χάμπστεντ, στα βόρεια του Λονδίνου, εκεί που θα ζήσει και μαζί με το παιδί τους, κοντά στο σπίτι του ηθοποιού.

Ο σταρ έχει ήδη τρία παιδιά, το 18χρονο Ράφερτι, τον 12χρονο Ρούντι και τη 13χρονη Ίρις με την πρώην σύζυγό του Σάντι Φροστ, με την οποία πήρε διαζύγιο το 2001 και μοιράζεται μαζί της την επιμέλειά τους. Είναι, όμως, και πατέρας της 5χρονης Σοφία, την οποία απέκτησε με το μοντέλο Αμερικανικής καταγωγής Σαμάνθα Μπιούρκ, μετά από ένα σύντομο δεσμό το 2008.

 

Πηγή: thetoc.gr



Όλη η επικαιρότητα