Ηλεία

Βαρθολομιό: Στο χειρουργείο με τον έπαινο

Ακούστε το άρθρο

Με τον έπαινο στο χέρι πήγε επειγόντως στο χειρουργείο ο 18χρονος γιός του δημοτικού συμβούλου του Δήμου Πηνειού Παναγιώτη Θανόπουλου.

Ο 18χρονος Παναγιώτης-Παρασκευάς Θανόπουλος ήταν μεταξύ των φοιτητών που θα βραβεύονταν το Σάββατο το βράδυ  στο Πολιτιστικό Κέντρο του Βαρθολομιού.

Ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Θανόπουλος με τον δήμαρχο κ. Ανδρέα Μαρίνο και τον αντιδήμαρχο Σπύρο Βασιλείου έχει παραλάβει τον έπαινο του γιού του και φεύγει για το νοσοκομείο Πύργου

Ξαφνική αδιαθεσία

Η όμορφη εκδήλωση είχε ξεκινήσει όταν ξαφνικά ο 18χρονος αισθάνθηκε έντονους πόνους. Δίπλα του ήταν οι γονείς του ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Θανόπουλος, η μητέρα του Κωνσταντίνα και ο 22χρονος αδελφός του Γιάννης. Ο 18χρονος δεν μπορούσε να παραμείνει στην εκδήλωση αφού οι πόνοι γίνονταν εντονότεροι. Η μητέρα του και ο αδελφός του μαζί με τον 18χρονο έφυγαν από την αίθουσα και επιβιβάσθηκαν στο αυτοκίνητο. Προορισμός το ΚΥ Γαστούνης. Εκεί οι γιατροί συνέστησαν στην μητέρα του ασθενούς να μεταφερθεί άμεσα ο 18χρονος Παναγιώτης Παρασκευάς στο νοσοκομείο Πύργου.

Στο χειρουργείο

Ο πατέρας του Παναγιώτης Θανόπουλος είχε παραμείνει στην αίθουσα για την απονομή του Επαίνου. Ζήτησε να δοθεί προτεραιότητα κάτι που έγινε από τον δήμαρχο κ. Ανδρέα Μαρίνο και τον αντιδήμαρχο Σπύρο Βασιλείου οι οποίοι και του απένειμαν τον έπαινο. Ο δημοτικός σύμβουλος με τον έπαινο στο χέρι έφυγε αμέσως για το νοσοκομείο του Πύργου όπου ο γιός είχε ήδη μπει στο χειρουργείο. Η επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και χθες ο 18χρονος βραβευθείς πήρε εξιτήριο.

Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα

Ο Παναγιώτης Θανόπουλος μετά την περιπέτεια του γιού του δήλωσε: «Ιδιαίτερη και πολύ συγκινητική η προχθεσινή βραδιά για εμένα αφού στην τελετή βράβευσης των πρωτοετών φοιτητών από το Δήμο , βραβεύθηκε και ο γιος μου ο Πάρης ως πρωτοετής φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πάτρας. Συγχαρητήρια στους γονείς όλων των μαθητών και στους εκπαιδευτικούς τους. Η συμβολή τους, καθ’ όλο το διάστημα της πολύχρονης, κοπιαστικής προετοιμασίας, υπήρξε καθοριστική.
Πολλά συγχαρητήρια επίσης σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν στις Ανώτατες Σχολές και σας εύχομαι καλές σπουδές και καλή φοιτητική ζωή.
Λόγω της ξαφνικής αδιαθεσίας που ένιωσε ο Πάρης κατά την τελετή και λόγο του κατ επείγοντος χειρουργήθηκε, μου δίνετε η ευκαιρία να επισημάνω τα αυτονόητα:
Να προσέχετε και να θυμάστε πάντα ότι ”πίσω” υπάρχουν οι οικογένειες σας και οι άνθρωποι που έχετε μεγαλώσει μαζί, σας νοιάζονται και σας αγαπάνε.
Εύχομαι ολόψυχα να υλοποιήσετε τους στόχους σας και να γυρίσετε πίσω να σταδιοδρομήσετε στην περιοχή μας ώστε να την αναπτύξετε ακόμη πιο πολύ».

H “Πατρίς” εύχεται περαστικά και σιδερένιος!

Όλη η επικαιρότητα