Βασιλική επίσκεψη από το Μπαχρέιν στο Ναύπλιο [ΦΩΤΟ]

Σήμερα Σάββατο 14 Απριλίου οι φύλακες των αρχαιολογικών χώρων σε Μυκήνες και Ναύπλιο, εξεπλάγησαν ευχάριστα από την επίσκεψη μελών της βασιλικής οικογένειας του Μπαχρέιν.

Δυο μαύρα πολυτελή ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα με φιμέ τσάμια πάρκαραν  έξω από τον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών και οι επιβάτες τους μαζί με την συνοδεία τους κατευθύνθηκαν στα εκδοτήρια εισιτηρίων, όπου δήλωσαν πως είναι μέλη της βασιλικής οικογένειας του Μπαχρέιν.

Μάλιστα ανάμεσα στους επισκέπτες ηταν και ένας από τους γιους του βασιλιά, ενώ νωρίτερα είχαν επισκεφθεί και την Ακρόπολη στην Αθήνα.

Οι βασιλικοί επισκέπτες είχαν ιδιαίτερη έφεση στις φωτογραφίες και την καταγραφή βίντεο με μεγάλο και επαγγελματικό εξοπλισμό, που δεν μπόρεσαν όμως να τον χρησιμοποιήσουν μέσα στους αρχαιολογικού χώρους, καθώς δεν διάθεταν τις σχετικές άδειες.

Στην συνέχεια κατευθύνθηκαν και επισκέφθηκαν το κάστρο του Παλαμηδίου και κατέληξαν στο λιμάνι του Ναυπλίου, όπου και  κατέγραψαν την Αργολική πρωτεύουσα ακόμη και με drone.

Καθ όλη την διαρκεια της παρουσίας των υψηλών επισκεπτών, πολυπληθής ομάδα προσωπικών φρουρών παρακολουθούσε διακριτικά και από απόσταση, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Αργά το απόγευμα αναχώρησαν για την Αθήνα.

 

 

Πηγή: argolikeseidhseis