Lifestyle

Βασίλης Κικίλιας: Η φωτογραφία που πυροδότησε σενάρια επανασύνδεσης με την Μπαλατσινού

Ακούστε το άρθρο

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού πέρασαν από την κατηγορία hot ζευγάρι στην κατηγορία μόλις χώρισαν για άγνωστους λόγους τον Απρίλιο, μερικές εβδομάδες αφού είχαν αποφασίσει να συγκατοικήσουν και όλα έδειχναν ρόδινα. Τα σενάρια που ακολούθησαν τον χωρισμό τους πολλά, μεταξύ των οποίων και η εικασία πώς δεν χώρισαν ποτέ, αλλά όλα αυτά έγιναν για να κατευνάσουν το ενδιαφέρον των media για τη σχέση τους. Η αλήθεια καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου και μία από τις τελευταίες φωτογραφίες του βουλευτή στο Facebook το πύκνωσε ακόμα περισσότερο.

Η φωτογραφία δείχνει τον Βασίλη Κικίλια και τον Apollo, το κουτάβι που τον χειμώνα είχε αποκτήσει ο μικρός γιος της Τζένης Μπαλατσινού Μάξιμος. Το σκυλάκι ήταν δώρο του βουλευτή στον μικρό, κι έτσι η φωτογραφία, όπως αναφέρει και η εφημερίδα Espresso προκάλεσε έναν νέο γύρο φημών επανασύνδεσης του ζευγαριού αφού δύο είναι τα πιθανά ενδεχόμενα: Ο Βασίλης Κικίλιας είτε πήρε πίσω τον σκύλο ή όντως συνάντησε την πρώην αγαπημένη του και τον Apollo.

Τελευταία φορά που ο Βασίλης Κικίλιας είχε μοιραστεί φωτογραφία του με τον Apollo στο Instagram ήταν τον Φεβρουάριο του 2018, δύο μήνες περίπου πριν γραφτεί το τέλος της σχέσης του με τη Τζένη Μπαλατσινού.

Η αλήθεια είναι πώς τόσο ο πολιτικός όσο και το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια δεν έχουν μιλήσει δημόσια για τον χωρισμό τους, παρόλο που πριν δεν είχαν διστάσει να μιλήσουν για τη σχέση τους. Πάντως ακόμα και σήμερα η Τζένη Μπαλατσινού ακολουθεί τον Βασίλη Κικίλια στο Instagram, φανερώνοντας αν μη τι άλλο ότι δεν υπάρχουν άσχημα συναισθήματα μεταξύ τους.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

πηγή

Όλη η επικαιρότητα