Βαθμολογίες Πανελλαδικών εξετάσεων στα Λύκεια της Ηλείας: Υποδοχή με ανάμεικτα συναισθήματα (VIDEO)

Με ανάμεικτα συναισθήματα υποδέχτηκαν τις βαθμολογίες των Πανελλαδικών εξετάσεων οι τελειόφοιτοι και οι γονείς τους σε όλη την Ηλεία, αφού πέρα από τα «πλατιά» χαμόγελα που προκάλεσε η ανάρτηση των αποτελεσμάτων σε πολλούς, τα απαιτητικά Μαθηματικά, Αρχαία και η Βιολογία, «έριξαν» τις επιδόσεις των παιδιών.

Η ανάρτηση των αποτελεσμάτων ξεκίνησε λίγο πριν τις 10:00 το πρωί, αν και πολλοί υποψήφιοι αλλά και γονείς, βρέθηκαν από νωρίς στα σχολεία, αναμένοντας τις βαθμολογίες. Κάποιοι άλλοι, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι για χθες, επέλεξαν να ενημερωθούν για τις επιδόσεις τους από την ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.

Υποψήφιοι και γονείς, όταν άρχισε η τοιχοκόλληση, με στυλό, χαρτάκια και κομπιουτεράκια στο χέρι, άρχισαν να σημειώνουν βαθμολογίες και να υπολογίζουν μόρια και βαθμούς πρόσβασης. Τα τηλέφωνα «έπεφταν» βροχή, προκειμένου τα παιδιά να ενημερώσουν γονείς και φίλους για τις επιδόσεις τους.

Τα χαμόγελα και οι φωνές ενθουσιασμού από τα παιδιά  περίσσεψαν, όπως και οι αγκαλιές και τα φιλιά με φίλους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ωστόσο κάποιοι άλλοι δεν έκρυψαν την δυσαρέσκειά τους, καθώς ήλπιζαν σε κάτι καλύτερο.

Συγχαρητήρια

Με αφορμή τη έκδοση των αποτελεσμάτων με την οποία «έκλεισε» ο μεγάλος κύκλος των φετινών των Πανελλαδικών Εξετάσεων – που διεξήχθησαν με ομαλά και χωρίς προβλήματα – ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, Βασίλης Δημητρέλλος, συνεχάρη τους μαθητές για τις επιτυχίες τους. «Θέλω να συγχαρώ τους μαθητές μας για τις επιδόσεις τους, και να τους θυμίσω πως η ολοκλήρωση αυτού του κύκλου, δεν είναι ούτε τέλος, ούτε αρχή, αλλά μια ενδιαφέρουσα φάση της ζωής τους, που θα ακολουθηθεί κι από άλλες πολλές», είπε χαρακτηριστικά  ο κ.Δημητρέλλος, συμβουλεύοντας τα παιδιά να συμπληρώσουν προσεκτικά τα Μηχανικά τους δελτία, «με κριτήριο της επιθυμίες τους και με σύμβουλο την βαθμολογία τους», όπως χαρακτηριστικά είπε, ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις τις θέσεις που τους ενδιαφέρουν στα πανεπιστήμια της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι, τα Λύκεια της Ηλείας θα παραμείνουν ανοιχτά και οι μαθητές μπορούν να απευθύνονται στους διευθυντές και εκπαιδευτικούς τους, για κάθε βοήθεια και διευκρίνιση, πριν την οριστική υποβολή του Μηχανογραφικού τους, στις 14 Ιουλίου.

Πύργος:

Γιάννης Μητσέλος – 19.343

1ο Λύκειο Πύργου

   «Νιώθω ικανοποίηση γιατί δικαιώθηκαν και ανταμείφτηκαν οι προσπάθειες μου. Ήταν – χωρίς αμφιβολία – μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά. Στον αγώνα μου αυτό όμως, με βοήθησε πραγματικά η οικογένεια μου και ιδιαίτερα τα αδέλφια μου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές  του σχολείου μου και τους φροντιστές μου και ειδικότερα το φροντιστήριο «Ορόσημο-Θαλής» που  συνέβαλαν καθοριστικά στην προσπάθεια μου αυτή. Για τα παιδιά που πρόκειται να δώσουν την επόμενη χρονιά η συμβουλή μου είναι, πέρα από το οργανωμένο διάβασμα, η ηρεμία την ώρα των εξετάσεων».

 

Κωνσταντίνα Μενύχτα – 19.145

4ο Λύκειο Πύργου

«Είχα αρκετή αγωνία και μπορεί να χάρηκα όταν ενημερώθηκα τηλεφωνικά για τα αποτελέσματα, αλλά η χαρά, η ικανοποίηση και η ανακούφιση ήρθαν όταν είδα τα αποτελέσματα αναρτημένα στο σχολείο. Ήταν μια δύσκολη προσπάθεια που έφτασε στο τέλος της και ευχαριστήσω όλους όσοι με βοήθησαν να πετύχω τον στόχο μου, αφού η βαθμολογία μου επιτρέψει να διεκδικώ την εισαγωγή μου στην Ιατρική».

 

Κατερίνα Λάλη – 19.087

2ο Λύκειο Πύργου

«Αν και ήξερα ότι έχω γράψει καλά, ωστόσο υπήρχε αγωνία. Είμαι πολύ ικανοποιημένη και ανακουφισμένη από το αποτέλεσμα, και πια νιώθω ότι οι κόποι μου και το διάβασμα πολλών ετών δικαιώθηκαν και ανταμείφθηκαν.  Σ’ αυτή την προσπάθεια είχα στο πλευρό μου την οικογένειά μου και τους ευχαριστώ, όπως επίσης τους καθηγητές μου στο σχολείο, τους κ.κ Ηλιόπουλο, Κουτρουμάνο και την κα Βούρτση στο φροντιστήριο «Άνοδος» καθώς και τους φροντιστές μου. Όσον αφορά την επιλογή της σχολής, στη σκέψη μου είναι και η Ιατρική και το Πολυτεχνείο, αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα»

 

Φωτεινή Γιαννοπούλου – 18.939

1ο Λύκειο Πύργου

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά, με πολύ άγχος και πίεση, αλλά ήμουν αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά. Τελευταία στιγμή δε, απέβαλα το άγχος και αυτό συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία. Δεν είχα μεγάλη αγωνία για τα αποτελέσματα, γιατί λίγο πολύ ήξερα, αλλά όταν είδα τα αποτελέσματα επίσημα, υπήρχε μεγάλος ενθουσιασμός. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί, είχα προσπαθήσει αρκετά, και οι κόποι μου απέδωσαν καρπούς. Στόχος μου είναι η Αγγλική Φιλολογία».

 

Νίκη Παναγιωτίδου – 18.784

4ο Λύκειο Πύργου

«Η χρονιά της Γ΄ Λυκείου ήταν μοναδική. Ο πνευματικός αγώνας και η μάχη του κάθε παιδιού με τον εαυτό του, προκειμένου να ξεπεράσει τις προσδοκίες του και να βελτιώσει τις ικανότητές του, ήταν συνεχής και αποτελεσματική, καθώς οι κόποι μας ανταμείβονται. Αισθάνομαι ικανοποιημένη με την επίδοσή μου και ιδιαίτερα στα μαθηματικά και τη βιολογία. Ευχαριστώ τους γονείς και τους καθηγητές μου από το «Ορόσημο – Θαλής» για την υποστήριξή τους και το συμβουλευτικό τους ρόλο».

 

Παντελής Καραμάνης – 18.737 

2ο Λύκειο Πύργου

«Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και αισθάνομαι ότι δικαιώθηκε η προσπάθεια μου αυτή τη δύσκολη χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν κοντά μου σε αυτόν τον αγώνα. Αρχικά την οικογένεια μου,  όσους με στήριξαν και εννοείται τους καθηγητές μου από τα φροντιστήρια «Ορόσημο – Θαλής» και τον φιλόλογο μου Σάκη Παπαδόπουλο, που με τις γνώσεις, την ικανότητα  και την εμπειρία τους με οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα».

 

Κωνσταντίνα Δακουρά – 18.609

2ο Λύκειο Πύργου

«Είμαι ευχαριστημένη από την επίδοσή μου στις εξετάσεις. Ελπίζω οι κόποι και οι προσδοκίες μου να υλοποιηθούν και στη συνέχεια, για την εισαγωγή μου στη Σχολή που επιθυμώ. Ευχαριστώ την οικογένεια και τους καθηγητές μου που με βοήθησα και με στήριξαν σε αυτήν την προσπάθεια».

 

Τάσος Γρηγορόπουλος – 18. 604

2ο Λύκειο Πύργου

«Μετά από μια δύσκολη χρονιά, είμαι σχετικά ικανοποιημένος με τη βαθμολογία που συγκέντρωσα και ευελπιστώ να περάσω σε κάποια από τις Σχολές που επιθυμώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια, όλους τους καθηγητές μου και ιδιαίτερα τους γονείς μου, που για άλλη μια φορά με πίστεψαν και με στήριξαν».

 

Παναγιώτης Καπένης – 18.540

4ο Λύκειο Πύργου

«Είχα αγωνία αλλά τελείωσε με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, για τις βαθμολογίες μου. Οι Πανελλαδικές είναι ένας δύσκολος αγώνας και η προετοιμασία ιδιαίτερα απαιτητική – ειδικά τους τελευταίους μήνες – γιατί πρέπει να κάνεις συστηματικό διάβασμα και όχι υπερβολές. Σ’ αυτό τον αγώνα είχα μεγάλη βοήθεια από τους καθηγητές μου κ.Λίμουρα και κο Ηλιόπουλο στο φροντιστήριο «Άνοδος» και τους ευχαριστώ. Στόχος μου είναι το τμήμα Ηλεκτρολόγων – Μηχανικών»

 

Θάλεια Αγγελοπούλου – 18.523

2ο Λύκειο Πύργου

«Μια δύσκολη χρονιά με πολύ διάβασμα, κούραση, άγχος και στερήσεις έφτασε στο τέλος της και τώρα εύχομαι να εισαχθώ στην σχολή που επιθυμώ! Ευχαριστώ αφενός την οικογένειά μου για την αγάπη και την υποστήριξη που μου παρείχε και αφετέρου τους καθηγητές του σχολείου μου και ιδίως τους καθηγητές του φροντιστηρίου «Άνοδος» για την πολύτιμη βοήθειά τους».

 

Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου –  18.495

4ο Λύκειο Πύργου

«Η ανακοίνωση των βαθμών  με γέμισε χαρά και ικανοποίηση. Οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Όλα αυτά τα χρόνια, η οικογένεια μου ήταν συνεχώς δίπλα μου και με βοηθούσε σε όποια δυσκολία αντιμετώπιζα. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου από τα φροντιστήρια «Ορόσημο – Θαλής» καθώς και του σχολείου μου, που ήταν συμπαραστάτες  σε όλη αυτή τη δύσκολη πορεία. Τώρα θέλω να ξεκουραστώ και να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά καλά αποτελέσματα».

 

Παναγιώτης Μισύρης – 18.418

1ο Λύκειο Πύργου

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ικανοποιημένος με τις επιδόσεις μου, οι οποίες ήταν αποτέλεσμα της μεθοδικής μελέτης και της προσπάθειας που κατέβαλα όχι μόνο φέτος αλλά και τα προηγούμενα έτη. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους καθηγητές στο σχολείο μου και στο φροντιστήριο, αλλά και τους γονείς μου και όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό μου, σε αυτό το δύσκολο αγώνα».

 

Νίκος Τσουκαλάς – 18.316

2ο Λύκειο Πύργου

«Είμαι πολύ χαρούμενος όχι όμως και αιφνιδιασμένος, αφού περίμενα ότι η βαθμολογία μου να κυμανθεί σε αυτά τα επίπεδα καθώς είχε γίνει πολύ καλή δουλειά με τη βοήθεια των καθηγητών μου. Γι’ αυτό και θέλω να ευχαριστήσω τους δασκάλους, τους καθηγητές και φροντιστές μου που με βοήθησαν ψυχικά και μαθησιακά σε όλη της πορείας μου μέχρι εδώ, αλλά και τους γονείς μου, που με στήριξαν και με στηρίζουν. Στόχος μου είναι η Νομική. Και η συμβουλή μου προς τους υποψήφιους της επόμενης χρονιάς είναι: η κούραση της προετοιμασίας μπορεί να είναι μεγάλη, αλλά η ανακούφιση που δέχεσαι όμως καλύπτει την οποιαδήποτε κόπωση».

 

Ιάσων Λουκόπουλος – 18.307

2ο Λύκειο

«Είμαι ικανοποιημένος και ανακουφισμένος μετά τη δοκιμασία των Πανελλαδικών εξετάσεων, καθώς νιώθω ότι ανταμείφθηκα για την προσπάθειά που κατέβαλα. Επιθυμώ να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου και κυρίως τον πατέρα μου που με προετοίμασε στην Έκθεση και την Ιστορία».

 

Μαρία Λόλη –   18.300

1ο Λύκειο Πύργου

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη από τη βαθμολογία μου. Ευχαριστώ τον θεό για την δύναμη που μου έδωσε και την οικογένεια μου, που με στήριξε στο δύσκολο αγώνα μου. Στην προσπάθεια μου, είχα την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση των καθηγητών μου από τα φροντιστήρια «Ορόσημο – Θαλής» και του σχολείου μου, τους οποίους ευχαριστώ πάρα πολύ»

 

Θανάσης Βασιλακόπουλος – 18.299

2ο Λύκειο Πύργου

«Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, αν και υπολόγιζα λίγα παραπάνω μόρια, όπως και οι περισσότεροι, αλλά η βαθμολόγηση της Βιολογίας ήταν λίγο περίεργη. Στόχος είναι οι ιατρικές σχολές, αλλά θα δούμε. Περιμένουμε τις βάσεις και υπάρχει σχετική αγωνία, γιατί από το πώς θα διαμορφωθούν θα εξαρτηθεί και σε ποια σχολή θα περάσουμε. Σε κάθε περίπτωση, θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω τους δικούς μου ανθρώπους που ήταν στο πλευρό μου καθώς και τους καθηγητές μου».

 

Δημήτρης Αλτάνης – 18.271

2ο Λύκειο Πύργου

«Είμαι ευχαριστημένος από την βαθμολογία μου, αν και πιστεύω ότι θα μπορούσα να έχω πάει λίγο καλύτερα. Δεν υπήρχε ιδιαίτερη αγωνία γιατί, οι εξετάσεις είχαν τελειώσει και δεν μπορούσε να κάνω κάτι άλλο. Το Φυσικό και η Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών είναι στις προτεραιότητές μου, αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα γιατί με ενδιαφέρουν και τα δυο, για διαφορετικούς λόγους. Σ’ αυτή την προσπάθεια είχα στο πλευρό μου τους γονείς και τους καθηγητές μου, χωρίς τους οποίους δε θα είχα καταφέρει τίποτα, γιατί με έβαλαν στο σωστό μονοπάτι για να κάνω καλή προετοιμασία και τους ευχαριστώ».

 

Αμαρίλντο Γκέλι – 18.233

1ο Λύκειο Πύργου

«Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, γιατί μπορούσα να είχα πάει καλύτερα, καθώς την ημέρα εξέτασης της Χημείας, είχα άγχος και πυρετό, κι έτσι μάλλον χάνω την Ιατρική. Επόμενος στόχος το Χημικό ή το Φυσικό. Από εκεί και πέρα, μια δύσκολη προσπάθεια έφτασε στο τέλος της και θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους γονείς μου για την οικονομική και ψυχολογική στήριξη και τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο «Άλμα» γιατί δούλεψαν σκληρά μαζί με και με στήριξαν. Χωρίς αυτούς δε θα τα είχα καταφέρει».

 

Θοδωρής Κορδάτος – 18.229

2ο Λύκειο Πύργου

«Αισθάνομαι χαρούμενος που πέτυχα το στόχο μου και θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, που βρίσκονται πάντα δίπλα μου καθώς και τους καθηγητές μου, τόσο στο φροντιστήριο «Άνοδος» όσο και στο σχολείο, για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε τα τελευταία τρία χρόνια. Εύχομαι καλή δύναμη στους επόμενους και πάνω απ’ όλου συστήνω όχι φόβο για τις εξετάσεις».

 

Παύλος Λιαρόπουλος – 18.168

2ο Λύκειο Πύργου

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τη βαθμολογία μου, η οποία αποτελεί δικαίωση της προσπάθειας και ανταμοιβή των κόπων της κυρίως της τελευταίας, αλλά και των προηγούμενων χρόνων. Για να φτάσω μέχρι εδώ, η προσπάθεια ήταν επίπονη, και χρειάστηκε αφοσίωση στο στόχο, πίστη στις δυνάμεις σου αλλά και κάποιες στερήσεις. Σ’ αυτή την προσπάθεια, είχα στο πλευρό μου την οικογένεια μου, τους φίλους μου και τους καθηγητές μου, τους οποίους και ευχαριστώ θερμά. Δεν υπάρχει αγωνία για της βάσεις, μόνο ευχάριστη αναμονή για την έναρξη της φοιτητικής ζωής».

 

Σταύρος Κάλελης, 17.843

4ο Λύκειο Πύργου

«Η φετινή ήταν – όπως ήμουν σίγουρος ότι θα είναι – μια από πιο δύσκολες φάσεις. Ωστόσο, είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, μολονότι είναι λίγο υψηλότερες προσδοκίες. Όπως και να ‘χει, για να φτάσω μέχρι εδώ, θυσίασα πολλά. Ώρες γυμναστηρίου, ανάγνωση βιβλίων και διασκέδαση, αντικαταστάθηκαν με ατελείωτες ώρες διαβάσματος, που έφταναν τις 8-9 ώρες ημερησίως. Σημαντικό επίσης για να πετύχεις τον στόχο σου, εκτός από την  πειθαρχία και αφοσίωση, είναι και οι στιγμές επιβράβευσης του εαυτού σου – με βόλτες και ευχάριστες δραστηριότητες – ώστε να μην πλήττεις. Έτσι, εξασφάλιζα ενέργεια και διάθεση για να συνεχίσω να διαβάζω. Τώρα που η προσπάθεια αυτή έφτασε στο τέλος της, θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο «Ανάλυση» που με στήριξα, με βοήθησαν, ήταν άψογοι και επιτέλεσαν σωστά το έργο τους καθώς και στους καθηγητές του 4ου, Λυκείου, οι οποίοι μου παρείχαν ψυχολογική υποστήριξη, έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους  και συνέβαλαν αρκετά στον εμπλουτισμό των γνώσεων όλων των μαθητών. Εύχομαι τα καλυτέρα σε όλους όσους προσπάθησαν και….καλά μπάνια».

 

Χαράλαμπος Αντωνόπουλος – 17.840

2ο Λύκειο Πύργου

«Δεν είχα άγχος για τη βαθμολογία, γιατί πιστεύω πως, όλα τα παιδιά, βγαίνοντας από το εξεταστικό κέντρο ξέρουν με μεγάλη ακρίβεια πως έγραψαν. Παρόλα αυτά, είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την επίδοσή μου, γιατί πια έχω τη δυνατότητα να ακολουθήσω το όνειρό μου, που είναι το τμήμα Βιοχημείας στη Λάρισα. Από μικρός ήθελα να γίνω επιστήμονας και αυτή η σχολή θα είναι  πρώτη μου προτίμηση. Σ’ αυτή τη δύσκολη προσπάθεια, υπήρχαν άνθρωποι που με βοήθησαν και θέλω να τους ευχαριστήσω. Αυτοί είναι η οικογένειά μου και οι καθηγητές μου στο φροντιστήριο «Άνοδος» οι οποίοι δεν περιορίστηκαν στην εκπαιδευτική καθοδήγηση αλλά και στην ψυχολογική υποστήριξη».

 

Αλέξανδρος Βασιλόπουλος – 17.789

2ο Λύκειο Πύργου

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθειά μου, αν και περίμενα λίγο υψηλότερη βαθμολογία στην Έκθεση. Βέβαια, το μεγάλο άγχος έφυγε, αφού με ενδιαφέρει η Σχολή Πολιτικών Μηχανικών και έχω συγκεντρώσει αρκετά μόρια για να επιτύχω τον στόχο μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς και τον αδελφό μου που ήταν στο πλευρό μου σε αυτή τη δύσκολη χρονιά καθώς και τους καθηγητές μου στο σχολείο και στο φροντιστήριο «Άνοδος» γιατί η βοήθειά τους έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου μου. Εύχομαι καλή φοιτητική ζωή σε όλα τα παιδιά και να προσπαθούν πάντα να πραγματοποιούν τα όνειρά τους».

 

Γεωργία Ζάρκου – 16.971

2ο Λύκειο Πύργου

«Είμαι ανακουφισμένη για το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μου στην ψυχοφθόρα διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων. Ήταν μια δύσκολη χρονιά με πολύ κόπο και καθημερινό διάβασμα. Τώρα, θα δω τις σχολές και θα προσπαθήσω να κάνω την καλύτερη δυνατή επιλογή. Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε δύναμη και κουράγιο. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου στο σχολείο και στο φροντιστήριο «Άνοδος» για την πολύτιμη βοήθεια τους. καθώς και τους γονείς μου για την στήριξή τους».

 

Ηλίας Ματζαράπης – 16.263

4ο Λύκειο Πύργου

«Αν και σε κάποια μαθήματα έχασα βαθμούς από απροσεξία, γενικά είμαι ικανοποιημένος και ανακουφισμένος και πιστεύω ότι θα μπορέσω να εισαχθώ στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων. Εκτιμώ πολύ την προσπάθεια των καθηγητών μου, κ. Γιώργου Ηλιόπουλου και Γιάννη Κουτρουμάνου από το φροντιστήριο «Άνοδος» και τους Σπύρο Βρύνα και Μιμίκα Βλάσση από το «Άλμα», και τους ευχαριστώ πολύ».

 

Βασίλης Μπάλλας – 16.033

2ο Λύκειο Πύργου

  «Ήταν δύσκολη χρονιά φέτος, με απαιτητικά θέματα στα περισσότερα μαθήματα από τις προηγούμενες χρονιές. Παρόλα αυτά, είμαι ικανοποιημένος από την επίδοσή μου, γιατί τα μόρια που συγκέντρωσα με βοηθούν για να πετύχω το στόχο μου και την εισαγωγή μου, στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένας δύσκολος αγώνας, αλλά είχα στο πλευρό μου τους γονείς και τους φίλους μου που με στήριζαν αλλά και τους καθηγητές μου στο σχολείο και στο Φροντιστήριο «Άλμα», η βοήθεια των οποίων ήταν πολύτιμη και τους ευχαριστώ».

 

Σχολεία Αμαλιάδας

 

-Θεοδώρα Πατρινού  (2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας- 19.426 μόρια- Θετικών Σπουδών)

«Ήξερα ότι είχα πάει καλά, αλλά δεν περίμενα ότι θα έφθανα τόσο ψηλά. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη και μάλιστα από τη στιγμή που έγραψα και έκθεση 18,5! Δεν ξέρω εάν υπάρχει κάποιο μυστικό επιτυχίας, νομίζω ότι ο καθένας βρίσκει την δική του αποτελεσματική μέθοδο. Όσο λιγότεροι άγχος έχεις τόσο καλύτερα. Σίγουρα ήταν μία χρονιά με στερήσεις και άγχος, αλλά το αποτέλεσμα με δικαίωσε και τώρα η πρώτη μου επιλογή θα είναι η Αρχιτεκτονική, είναι κάτι που το θέλω χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους καθηγητές και τους φίλους μου για την υποστήριξη».

 

-Ιουλία Σταυροπούλου (1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας- 19.012 μόρια- Θετικών Σπουδών)

«Είμαι χαρούμενη και αισθάνομαι δικαιωμένη. Περίμενα ότι θα συγκέντρωνα υψηλή βαθμολογία, αλλά δεν περίμενα να πάω τόσο καλά. Το μυστικό της επιτυχίας θεωρώ ότι είναι η ψυχραιμία, η πίστη στον εαυτό μου και το πολύ διάβασμα, τουλάχιστον από την Α’ Λυκείου. Τώρα η πρώτη μου επιλογή θα είναι η Ιατρική Σχολή. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, και ιδιαίτερα την φιλόλογό μου για την υποστήριξη, και φυσικά την οικογένειά μου και τον Θεό και να πω ένα μπράβο σε όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως αποτελέσματος».

-Σοφία Κανελλοπούλου  (2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας- 18.523 μόρια- Θετικών Σπουδών)

«Περίμενα ότι η βαθμολογία μου θα κυμαινόταν περίπου σε αυτό το επίπεδο και είναι ευχαριστημένη, ενώ λογικά περνάω και στην σχολή που θέλω, την Φαρμακευτική. Δεν μπορώ να πω ότι θυσίασα κάτι για να φτάσω μέχρι εδώ, εάν κάνεις καλή δουλειά έρχεται και το θετικό αποτέλεσμα. Βέβαια διάβαζα και τα προηγούμενα χρόνια και θεωρώ ότι χρειάζεται καλή οργάνωση και καλή ψυχολογία. Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν και στο εκπαιδευτικό και στο ψυχολογικό κομμάτι».

 

-Γιάννης Τσαγγαρούλιας  (2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας- 18.500 μόρια- Θετικών Σπουδών)

«Είμαι ικανοποιημένος γιατί ξεκινάς με κάποια όνειρα και πετυχαίνεις κάτι, αλλά νιώθω και λίγο προδομένος από κάποιες βαθμολογίες. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις θέλουν ψυχραιμία και εγώ δεν είχα αρκετή. Ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά, με δυσκολίες και άγχος. Τώρα, λογικά χάνω την Ιατρική και θα επιλέξω το Φυσικό. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου, την οικογένειά μου, το σχολείο και τους φίλους μου που ήταν δεύτερη οικογένειά μου».

-Δήμητρα Γκρίλλα  (1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας- 18.371 μόρια- Ανθρωπιστικών Σπουδών)

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ανακουφισμένη και νιώθω δικαίωση για την προσπάθεια όλων αυτών των χρόνων. Ήξερα ότι είχα γράψει αλλά δεν περίμενα ότι τα έχω πάει τόσο καλά. Ήταν μία δύσκολη χρονιά, αλλά πιστεύω ότι η συνεχής προσπάθεια, η οργάνωση, και η καλή επιτυχία συνέβαλαν σε ένα καλό αποτέλεσμα. Τώρα η πρώτη μου επιλογή θα είναι η Νομική Σχολή. Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που μου έδωσε υγεία, την οικογένειά μου και τους καθηγητές του σχολείου και του φροντιστηρίου για την βοήθειά τους αυτή την δύσκολη χρονιά».

-Αλέξανδρος Μανιάτης  (2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας- 18.311 μόρια- Θετικών Σπουδών)

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επίδοσή μου και αισθάνομαι ότι δικαιώθηκαν οι κόποι μου. Σε αυτή την προσπάθεια συνέβαλαν ενεργά οι γονείς μου, οι καθηγητές μου και το σχολείο. Τώρα η πρώτη μου επιλογή θα είναι το Πολυτεχνείο ή Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί ή Μηχανολόγοι. Ήταν μία ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά και εάν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει μυστικό επιτυχίας, θεωρώ ότι το κυριότερο είναι να προσπαθείς εσύ να καλλιεργήσεις τον εαυτό σου και να γίνεσαι καλύτερος».

-Παυλίνα Ζεύλα  (2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας- 18.270 μόρια- Θετικών Σπουδών)

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα και θεωρώ ότι ευοδώθηκαν οι προσπάθειές μου. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη ποια θα είναι η πρώτη μου επιλογή, θα αποφασίσω το επόμενο διάστημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές και τη οικογένειά μου, για την πνευματική και ψυχολογική στήριξη».

-Ελένη Θεοδωροπούλου  (2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας- 18.231 μόρια- Ανθρωπιστικών Σπουδών)

«Είμαι χαρούμενη με το αποτέλεσμα και θεωρώ ότι ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα τα πήγαινα τόσο καλά. Ήταν μία δύσκολη χρονιά και θεωρώ ότι το μυστικό της επιτυχίας είναι το διάβασμα και η υπομονή. Τώρα η πρώτη μου επιλογή θα είναι η Νομική Σχολή. Ευχαριστώ για την συμπαράσταση τους καθηγητές μου και την οικογένειά μου».

-Αθανάσιος Θωμόπουλος (1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας- 18.037 μόρια- Θετικών Σπουδών)

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί ανταμείφθηκαν οι κόποι όλη της χρονιάς. Ήταν μία ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία, στις Πανελλήνιες στερείσαι πολλά πράγματα αλλά οι κόποι σου ανταμείβονται και πιστεύω ότι το μυστικό της επιτυχίας είναι το συνεχές διάβασμα. Τώρα είμαι ανακουφισμένος  και θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους γονείς, τις αδελφές και τους φροντιστές μου, που μου προσέφεραν την αρωγή που χρειαζόμουν για να φτάσω εδώ».

-Κωνσταντίνος Μανεσιώτης (1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας- 17.991μόρια- Θετικών Σπουδών)

«Είμαι ανακουφισμένος και ικανοποιημένος αφού ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Θεωρώ ότι έχω την συνείδησή μου καθαρή, γιατί έκανα ότι μπορούσα. Ήμουν διστακτικός για το αποτέλεσμα γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, αλλά παρ’ όλα αυτά ήμουν και αισιόδοξος. Ήταν μία δύσκολη χρονιά, με περιορισμούς λόγω διαβάσματος, και υπήρχε ψυχολογική πίεση και άγχος. Τώρα όμως πήγαν όλα καλά και η πρώτη μου επιλογή θα είναι το Φυσικό. Να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους συγγενείς και τους φίλους μου και πρωτίστως τους καθηγητές μου και το φροντιστήριο ‘Πυθαγόρας’».

 

-Δέσποινα Αϊβαλιώτη  (2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας- 17.987 μόρια- Ανθρωπιστικών Σπουδών)

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που μου έδωσε δύναμη και άντεξα. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά με πολύ άγχος και τώρα νιώθω ευχαριστημένη και δικαιωμένη. Η πρώτη μου επιλογή θα είναι η Νομική Σχολή. Να ευχαριστήσω φυσικά και όλους τους καθηγητές μου, τους φροντιστές μου και το σχολείο, που με στήριξαν και με βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια».

-Καλλιόπη Γιαννακοπούλου (1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας- 17.660 μόρια- Ανθρωπιστικών Σπουδών)

«Είμαι πολύ χαρούμενη, προσπάθησα αρκετά όλη τη χρονιά και τώρα με δικαιώνει το αποτέλεσμα. Αυτό που με βοήθησε και έφτασα μέχρι εδώ ήταν το συστηματικό διάβασμα και τώρα πιστεύω ότι θα καταφέρω να περάσω στην Σχολή της Αστυνομίας. Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια, τους γονείς μου, την καθηγήτριά μου στο φροντιστήριο και τους καθηγητές στο σχολείο».

-Πέτρος Καμπουράκης  (2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας- 17.574 μόρια- Θετικών Σπουδών)

«Νιώθω πολύ καλά, ήθελα βέβαια λίγο υψηλότερη βαθμολογία αλλά είμαι ευχαριστημένος. Δεν μπορώ να πω ότι κουράστηκα ιδιαίτερα όλη τη χρονιά, διάβαζα λίγες ώρες αλλά έκανα ουσιαστικό διάβασμα. Τώρα η πρώτη μου επιλογή θα είναι το Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Ναυπηγοί- Μηχανικοί. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο ‘Πυθαγόρας’ και τους γονείς μου».

 

-Αλεξάνδρα- Αθανασία Παπαδοπούλου (1ο ΓΕΛ- 17.319 μόρια- Θετικών Σπουδών)

«Είμαι ευχαριστημένη, αν και υπάρχει μια στεναχώρια γιατί τα θέματα ήταν πολύ δύσκολα, ιδιαίτερα τα Μαθηματικά. Ήταν μία δύσκολη χρονιά και τα αποτελέσματα δεν αντιστοιχούν στην προσπάθειά μου και στην προσπάθεια που έχει κάνει ο καθένας. Όσο για το μυστικό επιτυχίας, θεωρώ ότι δεν πρέπει να έχεις άγχος για να πάνε καλύτερα τα πράγματα. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου για την συμπαράσταση».

-Ζαχαρίας Αντωνόπουλος  (1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας- 27.202 μόρια- Θετικών Σπουδών)

«Είμαι ανακουφισμένος αλλά δεν νιώθω δικαιωμένος γιατί δεν έχω πιάσει τον πρωταρχικό μου στόχο. Υπάρχει λοιπόν μία μικρή απογοήτευση. Ήταν μία δύσκολη χρονιά, με πολύ διάβασμα, κόπο, ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και τώρα θα δω τις σχολές για να αποφασίσω τι θα δηλώσω. Ευχαριστώ τους καθηγητές και την οικογένειά μου που ήταν δίπλα μου».

-Χρήστος Ράλλης  (1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας- 16.820 μόρια- Ανθρωπιστικών Σπουδών)

«Είμαι ευχαριστημένος και θεωρώ ότι ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάτι λιγότερο, ωστόσο τώρα ανακουφίστηκα. Ήταν κουραστική και αγχωτική χρονιά, αλλά έφτασε στο τέλος της. Τώρα η πρώτη μου επιλογή θα είναι Πυροσβεστική ή Αστυνομία. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου και το σχολείο».

-Δημήτρης Καγιαννάς (1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας- 16.740 μόρια- Ανθρωπιστικών Σπουδών)

«Νιώθω αδικημένος για το βαθμό που πήρα στα Αρχαία Ελληνικά, που ήταν το μάθημα βαρύτητας. Περίμενα καλύτερα και αιφνιδιάστηκα. Ήταν μία κοπιώδης χρονιά, που απαιτούσε θυσίες και ψυχικές και υλικές. Γενικά οι Πανελλαδικές είναι αντικειμενικός διαγωνισμός, αλλά δεν ανταποκρίνεται στην ηλικία μας. Τώρα η πρώτη μου επιλογή θα είναι η Νομική Σχολή και θα δούμε. Θέλω να ευχαριστήσω το φροντιστήριο ‘Ιδιαίτερο’ και ιδιαίτερα τους καθηγητές Κώστα Τζινιέρη και Βάσω Χορίκη που ήταν συμπαραστάτες μου όλη τη χρονιά και προπάντων να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με έκανε να κατανοήσω ότι το νόημα της ζωής δεν είναι σε 12 ώρες αλλά ένα μικρό λιθαράκι στον τοίχο που χτίζεις για την υπόλοιπη ζωή».

-Ανδρέας Μπουλούμπασης (2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας- 19.310 μόρια- Τομέας Γεωπονίας)

«Ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα και είναι κάτι που δικαιολογεί τον όλο αγώνα μου και με αυτό τον τρόπο αποδεικνύω ότι όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ θα το πετύχεις ότι και να γίνει και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Ήταν μία απαιτητική χρονιά, χρειαζόταν συστηματικό διάβασμα, αλλά πραγματικά το μυστικό της επιτυχίας είναι η θέληση. Τώρα η πρώτη μου επιλογή θα είναι η Αεροπορία. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου για την τεράστια ηθική και υλική στήριξη σε καιρούς δύσκολους και φυσικά το σχολείο και να δώσω τα εύσημα στον διευθυντή μου κ. Κώστα Κωνσταντούλα που έχει δημιουργήσει ένα σχολείο- κόσμημα».

-Γιάννης Μώρος  (2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας- 19.025 μόρια- Τομέας Υγείας- Πρόνοιας)

«Νιώθω ικανοποιημένος από την απόδοσή μου, καθώς οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς αρχίζουν σιγά- σιγά να ανταμείβονται. Σε αυτό συνέβαλε σε μεγάλο μέρος η οικογένειά μου, η κοπέλα μου και το φροντιστήριο ‘Πυθαγόρας’ με τους καθηγητές Ανδρέα Βουρλούμη και Νίκο Περδίκη, που με στήριξαν σε αυτή την δύσκολη πορεία. Τώρα η πρώτη μου επιλογή θα είναι η Σχολή Φυσικοθεραπείας».

 

Κατσαούνιας Αριστείδης

ΓΕΛ Ανδραβίδας  18.807

«Ευχαριστώ τον Θεό, την Παναγία και τον πνευματικό μου που πέτυχα αυτό το αποτέλεσμα. Είχα προβλήματα υγείας  αλλά που έδωσαν δύναμη να φθάσω μέχρι εδώ. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους καθηγητές μου, τον πατέρα μου και την μητέρα μου για την στήριξή τους. Σήμερα αισθάνομαι δικαιωμένος»

 

Βασιλική Λευκαδίτη 

ΓΕΛ Ανδραβίδας- 18.552

«Ήταν μία πολύ δύσκολη και απαιτητική Χρονιά. Θεωρώ ότι έδωσα το εκατό τοις εκατό του εαυτού μου και σε αυτό συνέβαλε η στήριξη που έλαβα από την οικογένεια μου, τους φίλους μου και τους καθηγητές μου»

 

Παπανικολάου Ζωή

ΓΕΛ Ανδραβίδας – 18.548

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους καθηγητές και τους φροντιστές μου που ήταν δίπλα μου όλο αυτόν το καιρό. Το συστηματικό διάβασμα και η οργάνωση του χρόνου, χωρίς άγχος, είναι η ουσιαστική συμβουλή που μπορώ να δώσω μετά από αυτήν την εμπειρία»

 

Ραμαντά Κωνσταντίνα

ΓΕΛ Ανδραβίδας 17.213

«Το αποτέλεσμα είναι καλό αλλά δεν με οδηγεί στην πρώτη μου επιλογή που ήταν Ιατρική. Ίσως  Χημικός Μηχανικός. Ήταν μια δύσκολη χρονιά και έκανα ό, τι καλύτερο μπορούσα. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους καθηγητές μου στο Λύκειο αλλά και το φροντιστήριο  για το αποτέλεσμα»»

 

Γεωργοπούλου Μαρία 

ΓΕΛ Βαρθολομιού 18. 069

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την απόδοσή μου. Ήταν το επιστέγασμα μιας σκληρής προσπάθειας χρόνων. Την επιτυχία οφείλω στο μεθοδικό διάβασμα και στην ψυχολογική υποστήριξη της οποίας έτυχα από τους καθηγητές μου και την οικογένειά μου».

 

Λευκαδίτη Μαρία –Ζωή

ΓΕΛ Βαρθολομιού  18. 013

«Πρώτα απ’ όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου που σε κάθε επιτυχία αλλά και σε κάθε απογοήτευση με στήριξε και με στηρίζει, στους καθηγητές μου για την βοήθεια και την αφοσίωση τους στο έργο αυτό αλλά και στους φίλους μου. Στερήθηκα αρκετά πράγματα στην καθημερινότητα μου, ενώ δεν έλειπαν τα νεύρα και τα δάκρυα. Όμως όταν οι κόποι δικαιώνονται, όλα αυτά αξίζουν»

 

Ιωάννης Σχοινάς 

ΓΕΛ Βαρθολομιού- 17. 918

«Πρώτα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου και τους γονείς μου. Στις Πανελλήνιες συναντάς δυσκολίες, αλλά είναι σημαντικό να παραμένεις ψύχραιμος και υπομονετικός και να μην τα παρατάς εύκολα. Μόνο έτσι θα είναι πραγματικά επιτυχημένος, άσχετα από το βαθμό ή τη σχολή που θα περάσεις. Πρώτη μου επιλογή είναι το Πολυτεχνείο και νομίζω πως θα τα καταφέρω»

 

Αλεξανδρόπουλος Σταμάτης

ΓΕΛ Λεχαινών 19 067

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Ήταν μια απαιτητική χρονιά με αρκετές παλινδρομήσεις του Υπουργείου Παιδείας. Έκανα συστηματική μελέτη και δικαιώθηκα. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους καθηγητές μου στο Λύκειο και το φροντιστήριο  για το σημερινό αποτέλεσμα»

 

Ψαράς Χρήστος

ΓΕΛ Λεχαινών  18.161

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Η προσπάθεια που κατέβαλα καρποφόρησε και απ’ ο,τι φαίνεται πετυχαίνω τη σχολή της πρώτης μου προτίμησης, τη νομική. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους γονείς μου ,τους φίλους και τους καθηγητές που μου συμπαραστάθηκαν και με συνεπικούρησαν στον δύσκολο αυτό αγώνα. Η αρωγή τους για μένα ήταν ολκής. Αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι την επιτυχία στις εξετάσεις εξασφαλίζει ,τελικώς, η πειθαρχία του μαθητή, η συστηματική μελέτη, η αγάπη και το πάθος για το αντικείμενο με το οποίο ασχολείται.»

 

Καλύβα Γεωργία

ΓΕΛ Βάρδας  18.086

«Είχα μεγάλη αγωνία και με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ηρέμησα. Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα και πιστεύω πως θα μπορέσω να ακολουθήσω κάποιες από τις προτιμήσεις μου όπως Φαρμακευτική ή Χημικός. Ευχαριστώ όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μου, τους γονείς μου και τους καθηγητές μου »

 

Αθανασοπούλου Μαριλένα

ΓΕΛ Βάρδας  17.593

«Είμαι ευχαριστημένη από το σημερινό αποτέλεσμα και αισθάνομαι ότι δικαιώθηκε ο κόπος μου. Νομίζω πως θα πετύχω την πρώτη μου επιλογή που είναι η Νομική Κομοτηνής. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς μου που με στήριξαν, και στους καθηγητές μου που με δίδαξαν με τον καλύτερο τρόπο».

 

Παπατάτση Μαρία

 ΕΠΑΛ Λεχαινών

 Τομέας Οικονομίας και Διοίκησης – 1.421 

«Θέλω πάνω από όλα να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τους εκπαιδευτικούς μου. Στόχος μου είναι τα χρηματοικονομικά αλλά θα δούμε…Θεωρώ όμως όποια και αν είναι η σχολή θα έχω ικανοποιητικά αποτελέσματα»

 

Μακάριος Αναστάσιος

ΕΠΑΛ Λεχαινών

Τομέας Μηχανολογίας – 1347,5

«Καλό το αποτέλεσμα και το επόμενο βήμα μου είναι η Σχολή Εμπορικού Ναυτικού. Ελπίζω να γίνει πραγματικότητα. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου και τους γονείς μου».

 

Γάτα Αικατερίνη-Ραφαέλα

(καταγωγή από Ανδραβίδα)

1ο Υμηττού Αττική 18.389

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα . Επιλογή μου είναι επιστήμες Υγείας και ζωής. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς μου για το αποτέλεσμα, που με κάνει και αισθάνομαι δικαιωμένη»

 

Πελόπιο και Λάλα

Θοδωρής Σπηλιόπουλος17.580

Λύκειο Πελοπίου

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος από την επίδοσή του, αφού κατάφερα να γράψω καλύτερα από πέρσι και να διεκδικήσω την εισαγωγή μου στο Τμήμα Βιολογίας. Η προσπάθεια και η προετοιμασία ήταν δύσκολη, αφού ξεκίνησε μόλις λίγους μήνες πριν, όταν αποφάσισα ότι το Μαθηματικό – στο οποίο εισήχθην πέρσι – δεν μου αρέσει τελικά. Με συστηματικό διάβασμα όμως, την στήριξη της οικογένειάς και την βοήθεια των καθηγητών μου – τους οποίους και ευχαριστώ –  φτάνω πιο κοντά στον στόχο μου».

 

Γιώργος Κεφαλούρος – 17.048

Λύκειο Πελοπίου

«Έχω 17,048 λόγους για να νιώθω δικαίωση. Ένας «στίβος» γεμάτος με δυσκολίες και καθημερινό αγώνα τον οποίο κατάφερα να τερματίσω με επιτυχία, χάρις στην υποστήριξη και την βοήθεια που είχα όλα αυτά τα χρόνια από την οικογένεια μου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου στο ΓΕΛ Πελοπίου, το φροντιστήριο «Άνοδος» και ιδιαίτερα  τις καθηγήτριες μου Έφη Λέντζιου και Μαίρη Αθανασόπουλου για την υπέροχη συνεργασία που έθεσε τα θεμέλια για την σημερινή μου επίδοση. Θέλω να συγχαρώ και να ευχηθώ ο,τι καλύτερο σε  όλα τα παιδιά».

 

Νίκος Aσημακόπουλος

Λύκειο Λάλα

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της προσπάθειας μου διότι πιθανότατα έχω πετύχει τους στόχους μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλα του γονείς μου που με στήριξαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και στη διάρκεια των εξετάσεων. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές  που με στήριξαν με τις διαδικασίες αλλά και με τη προετοιμασία μου».

 

Άλμα Άλλκα

Λύκειο Λάλα

«Είμαι παρά πολύ ευχαριστημένη από την προσπάθεια μου.  Ευτυχώς όλα πήγαν πολύ καλά και κατάφερα να φτάσω στο στόχο μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου στο σχολείο που μας βοήθησαν να ξεπεράσουμε το άγχος μας και να γράψουμε καλά. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την Νιώτη Παναγιώτα η οποία με στήριξε όλη τη χρονιά και χωρίς αυτήν δεν θα τα είχα καταφέρει».

 

Κατερίνα Κατσικονούρη

Λύκειο Λάλα

«Είμαι πολύ χαρούμενη που πέτυχα τον στόχο μου και δικαιώθηκαν οι κόποι μου. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους καθηγητές του σχολείου μου που με βοήθησαν καθώς και την καθηγήτρια του φροντιστηρίου μου και την οικογένειά μου»

 

Φωτεινή Μπακατσέλου

Λύκειο Λάλα

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς, τους καθηγητές μου τόσο του σχολείου όσο και του φροντιστηρίου που στάθηκαν σαν αρωγή στην προσπάθεια μου. Είμαι αρκετά ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα»

 

ΕΠΑΡΧΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

 

Χριστίνα-Μαρία Στολάκη, 18.424 μόρια,

Γενικό Λύκειο Ζαχάρως

Είμαι ευχαριστημένη που οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και πλέον ελπίζω σε ένα καλύτερο μέλλον. Στόχος μου είναι η Νομική. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό στην επιτυχία, παρά μόνο διάβασμα, συγκέντρωση και αφοσίωση στον στόχο σου. Παρότι ήταν χρονιά Πανελλαδικών, δεν σταμάτησα άλλα ενδιαφέροντά μου όπως ο χορός. Ευχαριστώ τους γονείς μου, και ιδιαίτερα τον πατέρα μου, τους καθηγητές μου στο σχολείο και την καθηγήτριά μου που είναι δίπλα μου εδώ και έξι χρόνια.

 

Αναστάσιος Μισιχρόνης, 18.145 μόρια,

Γενικό Λύκειο Ζαχάρως

Νιώθω ανακούφιση, καθώς έχει φύγει το άγχος. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, διότι ήταν μια χρονιά με απαιτήσεις και με ελεύθερο χρόνο μόνο τα Σάββατα. Ωστόσο, με μεθοδική μελέτη, καλό ύπνο και επαρκείς βάσεις από το διάβασμα παλαιότερων ετών, τα κατάφερα. Οι γονείς μου και οι καθηγητές μου με στήριξαν ψυχολογικά και τους ευχαριστώ.

 

Αλκιβιάδης Ξένος, 17.910 μόρια,

Γενικό Λύκειο Ζαχάρως

Νιώθω πολύ καλά γιατί είχα άγχος μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Για έναν μαθητή που μελετούσε και τα προηγούμενα χρόνια, η Γ’ Λυκείου δεν είναι είναι τόσο δύσκολη. Κυρίως από τον Φεβρουάριο και μετά άρχισα να ανεβάζω ρυθμό στο 100%. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό στην επιτυχία, παρά μόνο συστηματικό διάβασμα με προσήλωση στους στόχους. Είχα δίπλα μου τους γονείς μου και τους καθηγητές μου, οι οποίο με βοήθησαν πολύ και τους ευχαριστώ.

 

Βασιλική Ηλιοπούλου, 18.034 μόρια,

Γενικό Λύκειο Κρεστένων

Νιώθω δικαιωμένη διότι ανταμείφθηκαν οι κόποι μου και ευχαριστημένη γιατί είχα βάλει έναν στόχο και τα κατάφερα. Δεν υπάρχει μυστικό. Το μόνο μυστικό είναι το διάβασμα με πρόγραμμα και σύστημα. Πήρα πολλά από το σχολείο γιατί είχα την τύχη να έχω εξαιρετικούς καθηγητές. Δεν πρέπει να παραμελούμε τη μόρφωση που μας προσφέρει το σχολείο. Ευχαριστώ τους γονείς μου και τους καθηγητές μου για την υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της προσπάθειάς μου.

 

Γιώργος Κεφάλας, 17.224 μόρια,

Γενικό Λύκειο Κρεστένων

Αισθάνομαι ανακουφισμένος, διότι ήταν μια περίοδος που δεν μου ταίριαζε ιδιαίτερα. Δεν ήταν πολύ δύσκολη, στερήθηκα λίγα πράγματα. Ευχαριστώ τους γονείς μου, τους καθηγητές μου και τους φίλους μου για τη βοήθεια και την υποστήριξη σε όλη τη χρονιά που πέρασε.

 

Γεωργία Κυριακοπούλου, 16.905 μόρια,

Γενικό Λύκειο Κρεστένων

Είμαι πολύ ικανοποιημένη και χαίρομαι για τα αποτελέσματα. Θα έλεγα ότι υπάρχει μεγάλη διάσταση ανάμεσα σε αυτό που έζησα όλη τη χρονιά και σε αυτό που συζητιέται για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Το  διάβασμα είναι προσωπική δουλειά, οπότε αν ξέρεις τον εαυτό σου, μπορείς να οργανώσεις κατάλληλα το πρόγραμμά σου. Προσωπικά ήμουν ψύχραιμη και ήρεμη όλη τη χρονιά Ευχαριστώ πάρα πολύ τους γονείς, το σχολείο μου και το φροντιστήριο Άλμα.

 

Μαρία Κόπιτσα, 17.428 μόρια

Γενικό Λύκειο Νέας Φιγαλείας

Είμαι πολύ χαρούμενη και θέλω να πω στα παιδιά που προετοιμάζονται για τις Πανελλαδικές ότι δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να πανικοβάλλονται. Δεν είναι καθοριστικές για τη ζωή τους. Είμαι ικανοποιημένη γιατί οι κόποι μου έπιασαν τόπο. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, γιατί πήγαινα σε φροντιστήριο στον Πύργο και καθημερινά έκανα πάρα πολλά χλμ επί 9 μήνες και έχανα αρκετές ώρες στον δρόμο, αλλά τελικά άξιζε τον κόπο. Ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου, τη θεία μου, τη γιαγιά μου, καθώς επίσης στην κα Ιουλία και στην κα Δήμητρα.

 

Δέσποινα Αποστολοπούλου, 15.204 μόρια

Γενικό Λύκειο Νέας Φιγαλείας

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου που με βοήθησαν να ακολουθήσω τα όνειρά μου. Ήταν μια δύσκολη χρονιά όμω,ς όπως έδειξε η σημερινή ημέρα ανταμείφθηκαν οι κόποι μου και οι προσπάθειές μου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τις καθηγήτριές μου, Δήμητρα και Σταυρούλα.

 

Γιώργος Χατζόπουλος, 1704 μόρια

ΕΠΑΛ Κρεστένων

Σίγουρα ήταν δύσκολος ο τελευταίος χρόνος, όπως για κάθε παιδί. Νιώθω δικαιωμένος και ευχαριστημένος για την προσπάθεια που κατέβαλα. Θα ήθελα να θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους καθηγητές που με βοήθησαν σε αυτή τη προσπάθεια.

 

Διονύσης Τζουανόπουλος, 1505 μόρια

ΕΠΑΛ Κρεστένων

Νιώθω αρκετά καλά. Δεν κουράστηκα ιδιαίτερα ούτε στερήθηκα πολλά πράγματα, διότι αν ξεκινήσεις από νωρίς το διάβασμα, αποκτάς βάσεις και τίποτα δεν είναι δύσκολο. Με βοήθησαν πάρα πολύ οι γονείς μους και τους ευχαριστώ για την υποστήριξη.

 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα του patrisnews.com για τις φετινές Πανελλαδικές εδώ

Συνεντεύξεις: Νάνσυ Σπυροπούλου, Παναγιώτης Φωτεινόπουλος, Μαρία Καραμπάτση, Κώστας Ζαφειρίου