Καιρός

Βελτιωμένος ο καιρός το Σάββατο – Τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες

kairos-astatos.jpg
Ακούστε το άρθρο

Γενικά βελτιωμένος θα είναι ο καιρός το Σάββατο, σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ. Μόνο στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάννησα θα υπάρχουν πρόσκαιρες τοπικές βροχές ή καταιγίδες τις πρωινές ώρες.

Πρόβλεψη της ΕΜΥ για τον καιρό: Η θερμοκρασία θα έχει ανοδική πορεία, αλλά αυτό μόνο κατά την διάρκεια της ημέρας του Σαββάτου. Από όταν… πέσει η νύχτα και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί παγετός στα ηπειρωτικά.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για ολόκληρη τη χώρα

Μακεδονία, Θράκη – Καιρός: Γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ που από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. Παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος – Καιρός: Γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 πρόσκαιρα και στα νότια 6 μποφόρ. Από το βράδυ και από τα δυτικά θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη. Παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πεοπόννησος – Καιρός: Γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη. Παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Κυκλάδες, Κρήτη – Καιρός: Γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στα νότια 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάννησα – Καιρός: Νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες. Γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Άνεμοι: Στα βόρεια βορειοδυτικοί 4 με 6 αλλά με εξασθένηση. Στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική – Καιρός: Γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη – Καιρός: Γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4, που το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Όλη η επικαιρότητα