Ελλάδα

Βέροια: Κινητό τηλέφωνο εξερράγη στα χέρια 24χρονης -Ξέσπασε φωτιά στο σπίτι! (video)

Ακούστε το άρθρο

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν στο σπίτι μιας 24χρονης από τη Βέροια, όταν το κινητό της τηλέφωνο εξερράγη στα χέρια της.

Η Ανδριάνα Αμανατίδου, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι το συμβάν σημειώθηκε την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνό της.

Ξαφνικά φούσκωσε και ακολούθησε η έκρηξη

Οπως εξήγησε, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής κλήση αντιλήφθηκε ότι η οθόνη της ξαφνικά «μαύρισε», ενώ το κινητό της άρχισε να φουσκώνει και στη συνέχεια εξερράγη, με συνέπεια να το πετάξει στο πάτωμα και να ξεσπάσει, κυριολεκτικά μια πυρκαγιά, από το χαλί της!

Η 24χρονη άρχισε τότε να καλεί σε βοήθεια και στο σημείο έσπευσε ο πατέρας της και μία γειτόνισσα οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά.

Η Ανδριάνα τόνισε ότι κατά την έκρηξη «δεν τραυματίστηκα, ούτε στο πρόσωπο, ούτε στα χέρια. Παρά τρίχα, χάρη στα αντανακλαστικά μου σώθηκα».

Προσέθεσε, ωστόσο ότι «είχα κάποια αίματα στα χέρια εκείνη τη στιγμή και κάποιες γρατζουνιές».

Εχει κρατήσει την απόδειξη αγοράς

Σε ό,τι αφορά το κινητό τηλέφωνο που εξερράγη, η Ανδριάνα Αμανατίδου επισήμανε ότι αγόρασε την επίμαχη συσκευή από κατάστημα και πως έχει κρατήσει τη σχετική απόδειξη αγοράς.

Μέχρι στιγμής, η Ανδριάνα και η οικογένειά της δεν έχουν αποφασίσει αν θα κινηθούν νομικά κατά της προμηθεύτριας και της κατασκευάστριας εταιρείας για την έκρηξη της συσκευής.

via

Όλη η επικαιρότητα