Εκλογές

Βγάζουν δήμαρχο τον Αντώνη!

myrtia_3.jpg
Ακούστε το άρθρο

Συσπειρώνεται ακόμα περισσότερο στο πλευρό του Αντώνη Καράμπελα ο λαός του Πύργου, καθώς διαπιστώνει τις προβοκατόρικες πρακτικές που εξαπολύουν σε βάρος του κάποια κέντρα.

Το αλάθητο κριτήριο του λαού υπερισχύει και καταδικάζει τους λασπολόγους στην απομόνωση και στην περιφρόνηση. Αυτό φαίνεται καθημερινά στις περιοδείες του Αντώνη Καράμπελα σε τοπικές κοινότητες, εισπράττοντας την εκτίμηση των κατοίκων και την αποδοκιμασία τους σε βάρος των συκοφαντών.

Στη Μυρτιά, τόπο καταγωγής της μητέρας του, ο Αντώνης Καράμπελας αγκαλιάστηκε από τους κατοίκους οι οποίοι τον θεωρούν χωριανό τους και δεν παύουν να εκδηλώνουν διαρκώς τα αισθήματα αγάπης και εκτίμησης για τον δικό τους άνθρωπο. Θετικό ήταν το κλίμα και στον Άγιο Ηλία, όπου οι κάτοικοι δέχθηκαν εγκάρδια τον Αντώνη Καράμπελα, εκφράζοντας την πεποίθησή τους ότι θα είναι ο αυριανός δήμαρχος.

Με λουλούδια και χαμόγελα αισιοδοξίας υποδέχθηκαν οι κάτοικοι του Σκουροχωρίου τον Αντώνη Καράμπελα. Άνθρωποι του μόχθου, που τον γνώρισαν ως κτηνίατρο πριν πολλά χρόνια να τους βοηθά με ευσυνειδησία και ανιδιοτέλεια στις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν, άνοιξαν τις αγκαλιές του για να τον υποδεχθούν.    

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 09.05.2014

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Αντώνης Καράμπελας θα συμμετέχει απόψε στο τηλεοπτικό debate της ΟΡΤ στις 22:00.

Όλη η επικαιρότητα