Ψυχαγωγία

Βγαίνουν τα «μαχαίρια» στο Survivor 2 (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Στη δεύτερη βδομάδα βρίσκεται το Survivor 2 και όπως φαίνεται ξεκινούν για τα καλά οι κόντρες και οι ίντριγκες μεταξύ των παικτών.

Όπως είδαμε και στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε ο ΣΚΑΪ οι παίκτες του Survivor 2 έχουν διαμορφώσει άποψη για τους συμπαίκτες αλλά και τους αντιπάλους τους και τα σχόλια παίρνουν και δίνουν.

Το αγώνισμα όπως αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης θα εξελιχθεί σε ντέρμπι.

Το σημερινό αγώνισμα απαιτεί αντοχή αλλά και ταχύτητα μιας και οι διαγωνιζόμενοι θα τρέχουν σε μια δύσκολη πίστα με πολλά εμπόδια.

Στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο ακούγεται μία παίκτρια να λέει στην κάμερα ότι δεν της αρέσουν οι διπρόσωποι άνθρωποι…

Το μεγάλο αγώνα της Κυριακής κέρδισαν με 10-6 οι Μαχητές και έφυγαν με τα μαξιλάρια για τις καλύβες τους.

Τη ρεβάνς στο μικρό αγώνα της ημέρας πήραν οι Διάσημοι σε μία αναμέτρηση που κρίθηκε και πάλι στη λεπτομέρεια αφού μετά το 9-9 η Κατερίνα Δαλάκα και ο Γιάννης Δρυμωνάκος έδωσαν τη νίκη στην ομάδα τους απέναντι στον Νικόλα Αγόρου και την Ντάρια Τουρόβνικ.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρόλο που δεν την πιστεύουν πολλοί, έδειξε και ότι ξέρει να κερδίζει, ενώ για μία ακόμη φορά απάντησε με χιούμορ στις ερωτήσεις του Σάκη Τανιμανίδη.

Η Μαρία Σαμαρίνου τραυματίστηκε στον πρώτο αγώνα αλλά τελικά δεν ήταν τόσο σοβαρός. Η πρωταθλήτρια των Διασήμων κατάφερε να πάρει μέρος στο δεύτερο αγώνισμα της ημέρας.

Η νύχτα ήταν δύσκολη για όλους με βροχή, αέρα και πολύ κρύο. Η επόμενη μέρα τους βρήκε ταλαιπωρημένους αλλά οι Διάσημοι γεύτηκαν τις μπάρες που κέρδισαν.

Το φαγητό παραμένει πρόβλημα και για τις δύο ομάδες και πολλοί εκφράζουν τους προβληματισμούς τους…

Πηγή: newsbeast.gr 

Όλη η επικαιρότητα