Lifestyle

Victoria Beckham: Ποζάρει για την ελληνική Vogue με δημιουργία της εταιρείας ρούχων της Μαρέβα Μητσοτάκη

Ακούστε το άρθρο

Ένα εντυπωσιακό φόρεμα του οίκου μόδας της Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε η Victoria Beckham.

Με αέρα «Victorious» ποζάρει για το εξώφυλλο της ελληνικής Vogue η Victoria Beckham και εντυπωσιάζει. Η διάσημη σχεδιάστρια, ερμηνεύτρια, σύζυγος του David Beckham και μητέρας 4 πανέμορφων παιδιών φωτογραφίζεται επιλέγοντας μια δημιουργία του brand Zeus & Dione που έχει η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη και η Δήμητρα Κολοτούρα και γίνεται το talk of the town…

Αν η ζωή είναι αγώνας, η Victoria Beckham είναι πρωταθλήτρια. Μια γυναίκα που μάχεται καθημερινά με τις προκλήσεις των προσωπικών σχέσεων και τη δυναμική του τέλειου επαγγελματία, πετυχαίνοντας κάθε φορά αυτό που υποδηλώνει το μικρό της όνομα: τη νίκη. Η δημιουργός πίσω από το ομώνυμο brand που κυριαρχεί στη βιομηχανία της μόδας, η σύζυγος του πιο περιζήτητου άνδρα στον πλανήτη, η μητέρα 4 παιδιών και η φωνή ενός θρυλικού συγκροτήματος – που ακόμα απασχολεί τη μουσική μας κουλτούρα – κοσμεί τα εξώφυλλα του νέου τεύχους Μαρτίου της Vogue Greece με τίτλο “Victorious”.

Σε μια φωτογράφιση που μυρίζει άνοιξη, φως και αναγέννηση, η Beckham ποζάρει με δυναμισμό μπροστά στον φακό του διάσημου Alexi Lubomirski και μιλάει αποκλειστικά στην Editor-in-Chief της Vogue Greece, Θάλεια Καραφυλλίδου, σε μια εξομολογητική συνέντευξη που κοιτά πίσω από την «τέλεια» εικόνα της.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που είμαι στο εξώφυλλο του Μαρτίου της Vogue Greece», έγραψε η ίδια στο Instagram και τόνισε ότι απόλαυσε τη συνεργασία με τους Έλληνες συντελεστές της φωτογράφισης και τους ευχαρίστησε προσωπικά.

Η Victoria πόζαρε με ένα εντυπωσιακό φόρεμα της εταιρείας Zeus & Dione, αλλά και με κομμάτια από τη δική της collection, την VBSS20.

via

Όλη η επικαιρότητα