Lifestyle

Βίκυ Σταυροπούλου – Δανάη Μπάρκα: Για πρώτη φορά μητέρα και κόρη μαζί στη σκηνή

Ακούστε το άρθρο

Το μήλο λένε πέφτει κάτω από τη μηλιά και η Δανάη Μπάρκα σίγουρα έχει κληρονομήσει το καλλιτεχνικό γονίδιο της ταλαντούχας μητέρας της Βίκυς Σταυροπούλου. Οι δυο τους λατρεύουν το θέατρο και την υποκριτική και παρόλο που η κόρη της αγαπημένης Βίκυς έχει κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στα καλλιτεχνικά δρώμενα, αυτή είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με την διάσημη μαμά της επί σκηνής.

Η συνεργασία τους βέβαια, φαίνεται πως ήρθε αναπάντεχα. Μόλις 10 μέρες πριν την  πρεμιέρα της παράστασης «Μαρία Πενταγιώτισσα» που θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, η Ελένη Καστάνη πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το θίασο και τελικά αυτή που την αντικατέστησε ήταν η Βίκυ Σταυροπούλου!

Η πρεμιέρα της παράστασης έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο Κηποθέατρο Παπάγου  και μητέρα και κόρη καταχειροκροτήθηκαν στη σκηνή. Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα τους, μάλιστα, η Δανάη είχε ανεβάσει ένα post για τα συναισθήματα αυτής της όμορφης καλλιτεχνικής συνύπαρξης με την μητέρα της.

“Ε τώρα τι να πω; Νομίζω είναι απ τις φορές που η φωτογραφία μιλάει από μόνη της και τα λόγια είναι περιττά. Ωστόσο, είχαμε φανταστεί λίγο αργότερα την «πρώτη μας φορά» για πολλούς λόγους αλλά τα γεγονότα μας πρόλαβαν.

Στην αρχή με έπιασε βαθιά μέσα μου ένα άγχος κι ένας φόβος ,αλλά μια πρόβα χρειάστηκε για να πω «ουαου!!θα περάσουμε φαντάστικά ΑΝ καταφέρουμε να μην γελάσουμε πάνω στην σκηνή».

Να λοιπόν που μετά από πολλές «πρώτες φορές» που έχουμε ζήσει οικογενειακώς, ήρθε η στιγμή να ζήσουμε και αυτό! Να κάνουμε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα παίζοντας μαζί.

«Μαμά», είμαι πολύ περήφανη για σένα για ευνόητους λόγους.

«Βίκυ», είσαι υπέροχη συνάδελφος και τώρα καταλαβαίνω γιατί τόσα χρόνια ακούω ανθρώπους να θέλουν να δουλεύουν ξανά και ξανά μαζί σου.

Ευχαριστούμε πολύ – ξέρεις εσύ!»

Η Βίκυ Σταυροπούλου με την κόρη της Δανάη Μπάρκα στη σκηνή!

via 

Όλη η επικαιρότητα