Lifestyle

Βίκυ Σταυροπούλου: Τι είπε για την τρομακτική φάρσα που σχολιάστηκε – Το παρασκήνιο

Ακούστε το άρθρο

Η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν, χωρίς να το γνωρίζει, η πρώτη καλεσμένη της καινούργιας εκπομπής του Σάββα Πούμπουρα, στο πλαίσιο της οποίας σκαρώνει τρομακτικές φάρσες για τους διάσημους φίλους του. Με συνεργό τη Δανάη Μπάρκα, την κόρη της ηθοποιού, έφεραν εις πέρας ένα σενάριο για να κάνουν τη Βίκυ Σταυροπούλου να τρομάξει. Κάτι που πέτυχαν! Σύμφωνα με την πλοκή, ενώ βρίσκονταν μαζί με την κόρη της σε ένα σπίτι στο Κορωπί, μια απρόσμενη επισκέπτρια και ένας άγνωστος έξω από το τζάμι δοκίμασαν τις αντοχές της ηθοποιού.

Τρομοκρατημένη, ζητούσε να πάρουν την Αστυνομία τηλέφωνο και, ουρλιάζοντας, έπεσε στο πάτωμα όταν στο τέλος ο Σάββας Πούμπουρας μεταμφεσμένος εισέβαλε με τσεκούρι στο σπίτι. «Η κόρη σου την έστησε! Η κόρη σου» φώναζε ο παρουσιαστής όταν πλέον αποκαλύφθηκε για να την καθησυχάσει, αλλά η Βίκυ Σταυροπούλου ήτα σοκαρισμένη για αρκετά δευτερόλεπτα.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, η γνωστή ηθοποιός είπε: «Τα σχόλια διχάστηκαν. Θεωρώ ότι ήταν πιο πολλά τα κολακευτικά και λιγότερα τα αρνητικά. Κυρίως οι πιο μεγάλοι ηλικιακά ήταν αυτοί που “τσίνισαν”, γιατί φοβήθηκαν (…) Η Δανάη δεν ήξερε ότι θα φτάσει μέχρι τόσο πολύ η φάρσα. Νομίζω ούτε και τα παιδιά. Βλέποντας ότι εγώ το διαχειρίζομαι, συνέχιζαν. Εγώ έχω μεγαλώσει με φάρσες. Τα ‘παιξα κάποια στιγμή. Δεν λιποθύμησα που νομίζουν, γλίστρησα στο χαλάκι. Αλλά μόλις είδα τι ήταν και ότι ήμουν και “καλεσμένη”, θα έκανα μούτρα; Γέλασα πάρα πολύ» είπε η ηθοποιός. «Σκεφτόμουν πως δεν θα πάθουμε τίποτα. Το παιδί μου, φυσικά, εγώ και όλοι οι άνθρωποι που ήταν εκεί».

Η κόρη της Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα ανέβασε στο Instagram βίντεο από τα backstage, όπου μαζί με τη μητέρα της πήγαν στο «κοντρόλ» μετά την αποκάλυψη της φάρσας. Η Δανάη, μάλιστα, ακόμα κι εκεί, δοκίμασε να τρομάξει τη μητέρα της η οποία ακόμα δεν είχε συνέλθει. Το βίντεο συνόδευε η εξής λεζάντα:

«BACKSTAGE!! Αυτό έγινε αμέσως μετά την φάρσα. Πήγαμε στο “κοντρόλ” να δει λίγα πλάνα απ αυτό που μόλις είχε γυριστεί! Εμείς γελάσαμε πολύ/ αυτό να θυμάστε, (Δεν θα κάναμε ποτέ κάτι επικίνδυνο για την μανούλα)».

via

Όλη η επικαιρότητα