Sexy Ψυχαγωγία

Βίντεο: 16 σκηνές από τηλεοπτικές σειρές που ήταν πολύ σέξι

Ακούστε το άρθρο

Για ορισμένες σειρές, βλέπε Game of Thrones ή Outlander, οι σκηνές σεξ αποτελούν βασικό συστατικό

Είναι νομοτελειακό. Με την πάροδο του χρόνου, η τηλεόραση βελτιώνεται, οι σειρές γίνονται όλο και καλύτερες και μπορεί να είμαστε λάτρεις του κλασικού, ωστόσο αξίζει να ομολογήσουμε ότι και οι σκηνές σεξ ανεβαίνουν επίπεδο.Ίσως είναι πιο αληθοφανείς, ίσως δένουν καλύτερα οι πρωταγωνιστές, γεγονός πάντως είναι ότι οι τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων ετών μας έχουν δώσει πολύ δυνατά δείγματα χημείας και σεξουαλικής έντασης. Ας δούμε μερικές από τις πιο καλογυρισμένες σκηνές σεξ σε σειρές.

Orange Is The New Black (Σεζόν 3, επεισόδιο 2) 

Η σκηνή της Alex με την Piper στη βιβλιοθήκη έχει μείνει αξέχαστη σε πολλούς.

https://www.youtube.com/watch?v=wo7uPZCNL9A

Jessica Jones (Σεζόν 1, επεισόδιο 3)

Ο Luke Cage είχε μια πολύ έντονη σεξουαλική στιγμή και με την Jessica Jones. Tόσο δυνατή μάλιστα που έσπασαν τα πάντα στο διάβα τους.

Sense 8 (Σεζόν 2, επεισόδιο 12)

Το Sense8 κόπηκε πριν την ώρα του, αλλά τουλάχιστον έφυγε με πάταγο. Αναφερόμαστε φυσικά στη σκηνή του οργίου, μία από τις μεγαλύτερες που έχουν γυριστεί ποτέ. Και δεν ήταν τόσο το σεξουαλικό κομμάτι που μαγνήτισε, όσο το ανακάτεμα φυλών, φύλων και γενικώς διαφορετικών ανθρώπων. Στόχος των δημιουργών ήταν να δείξουν ότι η αγάπη νικάει τα πάντα.

https://www.youtube.com/watch?v=cXa7_7nK9Hs

Peaky Blinders (Σεζόν 1, επεισόδιο 5)

Ο Thomas Shelby (Cillian Murphy) και η Grace (Annabelle Wallis) μπλέχτηκαν σε έναν κύκλο αίματος και προδοσίας, αυτό όμως δεν τους εμπόδισε να αγαπηθούν βαθιά. Η πρώτη τους επαφή θα μείνει αξέχαστη στους φαν της σειράς.

Όλη η επικαιρότητα