Ελλάδα

Βίντεο- ντοκουμέντο: Απειλές με πάνινη κούκλα από την 55χρονη που χαράκωνε μωρά

Ακούστε το άρθρο

Βίντεο-ντοκουμέντο με την 55χρονη που χαράκωνε μωρά να καταφεύγει σε αψυχολόγητες απειλές χρησιμοποιώντας μία πάνινη κούκλα, την οποία… στραγγάλιζε στο παράθυρο του μπαλκονιού της, παρουσίασε το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, επιστρατεύοντας το ρεπορτάζ από το protothema.gr με τις ομολογίες των γειτόνων της διαταραγμένης αυτής γυναίκας.

Βίντεο ντοκουμέντο για τη γυναίκα που χαράκωνε μωρά

Όπως είχε δηλώσει μία γειτόνισσα στο protothema.gr, απέναντι από το σπίτι της Α. – που αν και κυκλοφόρησε ευρέως, εντούτοις δεν είναι ρομά- κατοικεί τα τελευταία χρόνια με το σύζυγο της και το μόλις δυόμισι μηνών μωρό της μία γυναίκα η Μ. Η κοπέλα τρέμει ολόκληρη, δεν μπορεί να σταματήσει τα δάκρια της, από τα χείλη της ηχεί σαν αντίλαλος ένα σπαρακτικό “βοηθήστε μας”: “Ήταν πριν από οκτώ χρόνια όταν μετακομίσαμε με τον σύζυγό μου σε ένα σπίτι που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δικό της, ήταν από τότε όταν η ζωή μου μετατράπηκε σε πραγματική κόλαση”, λέει η Μ. Και συνεχίζει: “Από τις πρώτες ημέρες, η γυναίκα αυτή, με έβριζε με ακατάληπτες εκφράσεις, πετούσε πέτρες στα παράθυρα και κρέμαγε κάτι παράξενες κούκλες έξω από το σπίτι μου. Στον κήπο μου έβρισκα καμμένα και κομμένα κεριά, την έβλεπα στις δύο και στις τρεις το ξημερώματα να στέκει έξω από τα παράθυρα να σκάβει το χώμα, να θάβει πράγματα και να καταριέται. Μία εποχή είχε κρεμάσει στον κήπο της, ο οποίος αποτελεί τη θέα μας ένα τεράστιο σεντόνι επάνω στο οποίο είχε “ζωγραφίσει” γεννητικά όργανα, κάθε φορά που με αντίκριζε μου έλεγε μεταξύ άλλων: “Να φύγεις από εδώ και να πεθάνεις. Να σε φέρουνε σε φέρετρο!”.

Είναι αμέτρητες οι φορές που τόσο εγώ όσο ο σύζυγός μου και οι γονείς μου κάναμε καταγγελίες στην αστυνομία, στον δήμο, στην πρόνοια, όπου μπορείτε να φανταστείτε, αλλά δεν έγινε απολύτως τίποτα. Στις αρχές του 2018 καταθέσαμε ακόμη και μήνυση εναντίον της αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση. Τι πρέπει να γίνει να μας σκοτώσει; Αυτή η γυναίκα το έχει ήδη κανείς καθώς το 2014, όταν ήμουν έγκυος στον τρίτο μήνα έχασα εξαιτίας της το μωρό, από τον τρόμο, από το άγχος, από τον πανικό. Σήμερα, είμαι μητέρα ενός μωρού δυόμισι μηνών και τρέμω να βγω από το σπίτι. Φοβάμαι μην κάνει κακό στο παιδί μου. Πριν από λίγο καιρό έφτιαξε μία μπάλα από κρέατα και πρόκες και το πέταξε στην είσοδο του σπιτιού της αδελφής μου. Σας παρακαλούμε, σας ικετεύουμε βοηθήστε μας! Είμαστε μία παραδοσιακή αξιόλογη οικογένεια. Ψάξτε το θέμα, κινείστε θεούς και δαίμονες, κινητοποιήστε τους αρμόδιους, τόσο εμείς όσο και άλλα άτομα στη γειτονιά ζούμε καθημερινά με τον κίνδυνο και τον τρόμο. Αυτή η γυναίκα θα κάνει κάποτε μεγάλο κακό είτε σε εμάς είτε σε κάποιον άλλον. Κάντε κάτι πριν να είναι πολύ αργά…».

protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα