Μπάσκετ

Η «βίβλος» του 1ου GNN LEAGUE

Ακούστε το άρθρο

Το GNN STREETBALL μετά τις απόλυτα επιτυχημένες διοργανώσεις κάθε καλοκαίρι στην πλατεία του Πύργου και σε άλλες περιοχές του νομού συνεχίζει και τον χειμώνα με την διοργάνωση του 1ου  GNN LEAGUE ανεπίσημου ερασιτεχνικού  πρωταθλήματος μπάσκετ που θα διεξαχθεί  στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστήριου Γ. Βασιλακόπουλος στον Πύργο .

Το πρωτάθλημα έρχεται να είναι η συνέχεια του μέχρι πρότινος εργασιακού πρωταθλήματος  αλλά δομημένο καλύτερα  έτσι ώστε να μπορεί να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους  πολίτες να συμμετάσχουν σε ένα κανονικό και ολοκληρωμένο πρωτάθλημα και μέσα από αυτό  να αθληθούν και να διασκεδάσουν .

Τρόπος διεξαγωγής και δικαίωμα συμμετοχής

Στο πρωτάθλημα  θα μπορούν να πάρουν μέρος  μέχρι 12 ομάδες  από τον Πύργο και την ευρύτερη περιοχή του νομού. Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε σαββατοκύριακο στο κλειστό του Πύργου ( και εναλλακτικά στο κλειστό του Καρατουλα όταν υπάρχει φόρτο εργασίας  λόγο των  υποχρεώσεων των  αθλητικών σωματίων ) ,  απογευματινές ώρες   εκτός των επίσημων αργιών και γιορτών. Το πρόγραμμα με τις ημέρες διεξαγωγής των παιχνιδιών όλων των ομάδων που θα συμμετέχουν σε αυτό το πρωτάθλημα θα είναι ημερολογιακά ορισμένο από την αρχή  ώστε όλοι οι συμμετέχοντες  να μπορούν να οργανώσουν τις δουλείες τους και να βγει σωστά το πρωτάθλημα χωρίς αναβολές και προβλήματα .

Για όλες τις ομάδες θα υπάρχει όριο  ηλικίας .

Το ροστερ  κάθε ομάδας θα πρέπει να απαρτίζεται από αθλητές  32 έως 65 ετών . Δηλαδή να έχουν  γεννηθεί από  το  έτος 1952  ( 65 ετών ) έως το έτος 1985 ( 32 ετών )    . Επίσης Θα μπορούν να συμπεριλάβουν   και   2  αθλητές που θα έχουν γεννηθεί από το έτος 1986 ( 31 ετών ) μέχρι το έτος 1992 ( 25 των )  . Σαν έτος υπολογισμού του ηλικιακού ορίζεται το έτος 2017 οπου  βγαίνει η προκήρυξη και η έναρξη του πρωταθλήματος .

Αθλητές μικρότεροι των 25 ετών  ( 1992 )  δε θα γίνονται δεκτοί .

Σε αυτό το πρωτάθλημα θα μπορούν να πάρουν μέρος και ομάδες που ανήκουν σε κάποιον φορέα ( αστυνομία ,πυροσβεστική κλπ. )  αρκεί να τηρούν τα ορια   ηλικίας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής  ανοίγουν το Σάββατο     21 Οκτωβρίου και θα διαρκέσουν περίπου 1 μήνα  μέχρι και τρίτη 14 Νοέμβριου – εκτός και έχει συμπληρωθεί ο αριθμός των ομάδων  νωρίτερα  . Παράταση για τις δηλώσεις συμμετοχής δεν θα δοθεί καμία μια και ο χρόνος διεξαγωγής του πρωταθλήματος δεν το επιτρέπει και το  μόνο γήπεδο που είναι διαθέσιμο είναι του Πύργου και σε αυτό υπάρχει περιορισμένος  χρόνος  ( όπως όλοι γνωρίζουμε ) .

Η  πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος έχει οριστεί το σαββατοκύριακο 18-19 Νοέμβριου   και θα ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι 10 Ιουνίου .  Το πρόγραμμα   με τις ακριβείς ημερομηνίες και μέρες που θα αγωνίζονται οι ομάδες  θα αναρτηθεί ολοκληρωμένο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Περισσότερες λεπτομέρειες  και Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στο κατάστημα TSITSOS MENS STORE στον ΠΥΡΓΟ  Ερμού 32  και για πληροφορίες στα τηλεφωνά  Νίκος  Τσίτσος – 6985 127128 και Νίκος  Συναδινός  –  6936 888886  .

Όλη η επικαιρότητα