Media Ψυχαγωγία

The Voice: Αυτοί είναι οι πρώτοι 8 παίκτες που πέρασαν στον ημιτελικό

Ακούστε το άρθρο

Το 1ο live του Voice of Greece είναι πια ιστορία και όπως είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης κόντεψε να αλλάξει ο μήνας μέχρι να τελειώσει (ναι, παιδιά να το δούμε αυτό λίγο με τη διάρκεια του, κάποιοι δουλεύουν την επόμενη μέρα!) αλλά τουλάχιστον είχαμε καλές ερμηνείες σε αυτό.

Στο live οι κριτές δεν είχαν καμία ευθύνη για το ποιος θα συνεχίσει στον ημιτελικό έτσι το κοινό έβγαλε το φίδι από την τρύπα περνώντας στην επόμενη φάση, well, τους αναμενόμενους παίκτες.

Αυτοί λοιπόν που τα κατάφεραν είναι οι:

Κωνσταντίνα Τσιριμώνα- Λάμπω

Ήταν η πρωτελευταία στη σκηνή και εκεί που κοιμόμασταν όλοι όρθιοι βγήκε και τραγούδησε έξαλλα το Λάμπω της Βίσση- προσωπικά η τόση ενέργειά της με τρόμαξε, αλλά η Κωνσταντίνα κατάφερε να συγκεντρώσει το 63% των ψήφων και να περάσει στην επόμενη φάση.

Κασσιανή Λειψάκη- Ξαφνικός έρωτας

Η φανταστική Κασσιανή ερμήνευσε υπέροχα το τραγούδι Ξαφνικός Έρωτας και το κοινό της χάρισε απλόχερα το 67% των ψήφων του.

Γιώργος Κυδωνάκης- Hallelujah

Ο Γιώργος Κυδωνάκης σε μια πολύ όμορφη ερμηνεία του Hallelujah κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και συγκέντρωσε το 79% των ψήφων.

Βαγγέλης Τσακνάκης- Αν υπάρχει παράδεισος

Καθόλου έκπληξη δεν μας έκανε το γεγονός ότι το κοινό προτίμησε τη safe και βαρετή ερμηνεία του Βαγγέλη Τσακνάκη που, ω θεέ, τόλμησε να τραγουδήσει ‘γυναικείο’ τραγούδι, αλλά επειδή ΑΥΤΑ θέλει ο κόσμος συγκέντρωσε το 58% των ψήφων.

Γιάννης Παντελαίος- Highway to hell

Το κοινό έδειξε την metal πλευρά του και όλως παραδόξως κράτησε τον Γιάννη Παντελαίο που τραγούδησε ACDC χαρίζοντάς του το 60% των ψήφων.

Παναγιώτης Χατζήπαππας- Sorry

Ε, ναι! Όχι απλά ακούστηκε Justin Bieber χτες, αλλά ο Παναγιώτης το είπε και πολύ καλά και πέρασε στην επόμενη φάση.

Κέλλυ Ντούλια- Υπάρχουν άνθρωποι

Μια ζεστή ερμηνεία από την Κέλλυ που δεν άφησε ασυγκίνητο το κοινό- για αυτό και συγκέντρωσε το 79% των ψήφων!

Billie Isak- Δω στα λιανοχορταρούδια

Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα ερμηνεία του πρώτου live ήταν αυτή της Billie, η οποία κέρδισε το κοινό και συγκέντρωσε το 65% των ψήφων.

Πηγή: Ladylike

Όλη η επικαιρότητα