Αθλητισμός

Βόλεϊ: Κόροιβος Αμαλιάδας–Άρατος Κιάτου 3-0 σετ: Αφεντικό της Πελοποννήσου!

Ακούστε το άρθρο

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας νίκησε και τον Άρατο Κιάτου με 3-0 σετ, την περασμένη Κυριακή στην Πάτρα και στέφθηκε πρωταθλήτης Πελοποννήσου. Μια μεγάλη επιτυχία για τον Ανδρέα Γκρουμούσα και τους παίκτες του, που επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους στην Πελοπόννησο με τον πιο εμφατικό τρόπο, κερδίζοντας και τα τρία παιχνίδια της Γ΄ Φάσης με 3-0 σετ! Και μάλιστα, έχουν κερδίσει και τους 15 φετινούς αγώνες τους χωρίς να χάσουν σετ, γεγονός που αποτελεί ρεκόρ για το σύλλογο…

Τώρα, ο Κόροιβος θα πάρει μέρος στο Ειδικό Τουρνουά Ανόδου του Νότου, με τη συμμετοχή των πρωταθλητών Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Κρήτης και Δωδεκανήσων-Κυκλάδων. Από τις πέντε πρωταθλήτριες των συγκεκριμένων Ενώσεων την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία θα πάρουν οι τρεις πρώτες ομάδες.

Όσο για το παιχνίδι με τον Άρατο Κιάτου, η νίκη ήρθε εύκολα. Οι κυανόλευκοι πήραν με χαρακτηριστική άνεση τα δύο πρώτα σετ με 25-11 και 25-12 και στο τρίτο ο Ανδρέας Γκρουμούσας έδωσε χρόνο συμμετοχής στους «μικρούς» και η επικράτηση ήρθε με 25-22.

Κόροιβος (Α. Γκρουμούσας): Μιχόπουλος, Φ. Παναγιωτάρας, Μαυροειδής, Στ. Παναγιωτάρας, Σωτηρόπουλος, Παντελίδης, Γκρουμούσας (λ). Σάκκος, Παναγιωτόπουλος, Σπυρόπουλος, Μπίκος, Παπαδόπουλος.

Γ΄ Φάση

Τα αποτελέσματα

Παρασκευή

Κόροιβος-Σπαρτιατικός  3-0

Άρατος-Θησέας 3-2

Σάββατο

Κόροιβος-Θησέας  3-0

Άρατος-Σπαρτιατικός  2-3

Κυριακή

Άρατος-Κόροιβος  0-3

Θησέας-Σπαρτιατικός  3-0

Η τελική βαθμολογία

Κόροιβος  9-0  9

————————-

Θησέας  5-6  4

Άρατος 5-8   3

Σπαρτιατικός  3-8  2

Όλη η επικαιρότητα