Κινηματογράφος

Βόλτα μακρινή ως τη «Τζαμάικα» στο πρώτο τρέιλερ της ομώνυμης ταινίας (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Με πρωταγωνιστές τους Σπύρο Παπαδόπουλο και Φάνη Μουρατίδη, παρακολουθούμε ένα ταξίδι από την παιδική στην ενήλικη ζωή.

Ένα ταξίδι από την παιδική στην ενήλικη ζωή και μια υπόσχεση για μια βόλτα μακρινή ως την «Τζαμάικα», φανερώνεται στο πρώτο επίσημο trailer της νέας ταινίας του Ανδρέα Μορφονιού, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τον Φάνη Μουρατίδη.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, ο Άκης (Σπύρος Παπαδόπουλος) οδηγεί ταξί και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τα χρέη του. O Τίμος (Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας διάσημος παρουσιαστής τηλεόρασης που ζει κάθε μέρα σα να είναι η τελευταία. Ο Άκης και ο Τίμος, δεμένοι από μικροί ως αδέλφια αποξενωμένοι όμως στην ενήλικη καθημερινότητά τους, πρωταγωνιστούν σε μια συγκινητική, τρυφερή, αισιόδοξη και άκρως ανθρώπινη ταινία για τη σαρωτική δύναμη της ζωής και την αδελφική αγάπη που ξεπερνάει όλες τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Οι κοινές αναμνήσεις, τα ταξίδια μακρινά ως την Τζαμάικα – το άπιαστο όνειρο που μοιράστηκαν παιδιά-, το αστείρευτο χιούμορ του Τίμου και η αγνή ψυχή του Άκη υφαίνουν μια σπαρταριστή και λυτρωτική ιστορία που σφύζει από χιούμορ, συναίσθημα και αγάπη για τη ζωή.

Δείτε παρακάτω την αφίσα και το τρέιλερ που κυκλοφόρησε σήμερα. Η ταινία κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 21 Δεκεμβρίου από τη Feelgood.

Πηγή: cinemagazine.gr

Όλη η επικαιρότητα