Ηλεία

Πύργος-Ολυμπία: Βόλτα για… Gentleman και για καλό σκοπό!

Ακούστε το άρθρο

Με την συμμετοχή δεκάδων μοτοσικλετιστών κάθε ηλικίας, πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχή χρονιά το event «Βόλτες για τζέντλεμαν» (“The Distinguished Gentleman Rride”) στο οποίο συμμετείχαν ιδιοκτήτες κλασικών και vintage στυλ δίκυκλων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου από την κεντρική πλατεία του Πύργου, όπου παρατάχθηκαν οι μηχανές, ενώ ο δήμαρχος Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος, καθώς και ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Αργυρόπουλος στάθηκαν στην μεγάλη σημασία αυτού του event που αφορά την πρόληψη από τον καρκίνο του προστάτη και την ψυχική υγεία του άντρα.
Ακολούθησε συναυλία, ενώ το event ολοκληρώθηκε την Κυριακή με την αναχώρηση των μηχανών από τον Πύργο για την Αρχαία Ολυμπία.

Μάλιστα οι μοτοσικλετιστές επισκέφτηκαν και τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας, βγάζοντας και τις απαραίτητες φωτογραφίες.

To «Gentleman`s Ride» αποτελεί την μεγαλύτερη παγκόσμια φιλανθρωπική εκδήλωση μοτοσυκλέτας για τους ιδιοκτήτες κλασικών και vintage στυλ δίκυκλων. Η φετινή διακεκριμένη διαδρομή των Gentleman συγκέντρωσε πάνω από 120.000 συμμετέχοντες σε 700+ πόλεις σε όλο τον κόσμο από 110+ χώρες, και ήταν αφιερωμένη στην υγεία των ανδρών.

Η «ψυχή» της εκδήλωσης ήταν οι Γιώργος Μπούζας, Σπύρος Σορβατζιώτης Γιάννης Πλατανίτης και Τάκης Διαμαντόπουλος, με τον Γιώργο Μπούζα να δηλώσει χαρακτηριστικά:
«Το βράδυ του Σαββάτου είχαμε μια παρουσίαση των παλιών μοτοσυκλετών, ενώ ακολούθησε μια ωραία συναυλία. Αυτό ήταν ο προπομπός για την βόλτα της Κυριακής που είναι αφιερωμένη στον καρκίνο του προστάτη και στην ψυχική υγεία των ανδρών, γίνεται σε όλο τον κόσμο ταυτόχρονα, όπου συμμετέχουν εκατοντάδες αναβάτες. Το event περιλαμβάνει μια συμβολική βόλτα από τον Πύργο στην Αρχαία Ολυμπία. Είμαστε καλοντυμένοι και πηγαίνουμε προς Αρχαία Ολυμπία με πολύ λίγα χιλιόμετρα. Έχουμε κάνει κάτι πολύ ωραίο στην κεντρική πλατεία του Πύργου και έχουμε συμμετοχές από όλα τα μέρη της Πελοποννήσου».

Όλη η επικαιρότητα