Προγνωστικά

Βόλτα σε Ιταλία και Ισπανία

Ακούστε το άρθρο

Τι κι αν έρχονται Χριστούγεννα, η αγωνιστική δράση συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς σε όλη την μπασκετική Ευρώπη! Οι σημερινές μας επιλογές προέρχονται από το ιταλικό και το ισπανικό πρωτάθλημα.

Στην Ιταλία, η ήττα από την Πιστόια πριν από τρεις αγωνιστικές αποτέλεσε το σημείο μηδέν για τη φετινή σεζόν της Ρέτζιο Εμίλια σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή της και η αλήθεια είναι ότι στα δύο επόμενη παιχνίδια παρουσίασε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο ειδικά στην άμυνα. Δέχθηκε 68 και 67 πόντους στα εκτός έδρας παιχνίδια με Μπρίντιζι και Τρέντο και τώρα θέλει να πάρει τη νίκη κόντρα στην αδύναμη εκτός έδρας Τριέστε. Για να τα καταφέρει, θα πρέπει να παίξει άμυνα και να κρατήσει την Τριέστε, που σκοράρει κατά μέσο όρο 74 πόντους σε κάθε εκτός έδρας αγώνα της χαμηλά. Το under 80.5 πόντοι των φιλοξενούμενων στο 2.08 είναι η επιλογή μας στη Novibet.

Από την Ισπανία, θα επιλέξουμε μία δυάδα άσων. Η Μανέσα ταλαιπωρείται από πολλά προβλήματα τραυματισμών και θα  παραταχθεί στον αγώνα με την Ομπραντόιρο με σύνθεση ανάγκης, οπότε ο άσος που έχει υποχωρήσει αρκετά τις τελευταίες ώρες συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Στο βραδινό παιχνίδι ανάμεσα στην Ουνικάχα Μάλαγα και την Μπασκόνια, θα επιλέξουμε τη νίκη των γηπεδούχων, οι οποίοι δεν έχουν χάσει φέτος σε κανένα από τα έντεκα παιχνίδια που έχει δώσει στην έδρα της και μπορεί να πάρει άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους ταλαιπωρημένους από τη… διαβολοβδομάδα Βάσκους. Δυάδα λοιπόν, με άσους Ομπραντόιρο και Μάλαγα που πληρώνει 2.26.

Γράφει ο Στέφανος Μαροχαλάκης στο bet-hoven.

Όλη η επικαιρότητα