Βόμβα στο ΣΚΑΙ: Το προφίλ της ομάδας των Λαϊκών Αγωνιστών

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την αντιτρομοκρατική,  από το ύφος της προκήρυξης φαίνεται να προκύπτει πως ο συντάκτης είναι ο ίδιος με τις προηγούμενες προκηρύξεις που έχει εξέδώσει η οργάνωση σε άλλες επιθέσεις.

Μάλιστα θεωρούν πως ο συντάκτης είναι έμπειρος και όχι πολύ νέος, ενώ πιθανό να προέρχεται από την γενιά του ΄90, η οποία για τον αντιεξουσιαστικό χώρο είχε θεωρηθεί μια πολύ σοβαρή ιδεολογική γενιά.

Αυτό άλλωστε φαίνεται και σε πολλά σημεία της προκήρυξης της ομάδας των Λαϊκών Αγωνιστών καθώς οι αναφορές σε γεγονότα της δεκαετίας του 1990 είναι εμφανείς σε όλο το κείμενο. Κάτι που σύμφωνα με πηγές που προέρχονται από την αντιτρομοκρατική δείχνει πως ο συγγραφέας της προκήρυξης έχει εμπειρία από αμφιθέατρα πανεπιστημίων με συμμετοχή σε συνελεύσεις και γενικά ενεργή συμμετοχή σε αυτή την ταραγμένη πολιτικά δεκαετία.

Οι αναφορές του άλλωστε είναι πάρα πολλές τόσο για τον ΣΚΑΙ όσο και για πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν εκείνη την περίοδο όπως π.χ ο Στρατηγός Γρυλλάκης.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα η αντιτρομοκρατική θεωρεί πως τα μέλη της ομάδας των Λαϊκών Αγωνιστών ανέρχονται σε 5 έως 6 τον αριθμό, είναι όλοι τους μάχιμοι και επιχειρησιακοί καικατά όπως όλα δείχνουν προέρχονται από την γενιά του ’90.

 

 

 

Πηγή: newsit.gr