Ελλάδα

Βουλιαγμένη: Στιγμές τρόμου για δικηγόρο και το παιδί της – Ένοπλοι τους κράτησαν ομήρους

Ακούστε το άρθρο

Στο «φως» έρχεται μία ακόμη ληστεία από ένοπλους κακοποιούς που σημειώθηκε στη Βουλιαγμένη.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, η ληστεία έγινε στις 11 Μαρτίου, όταν δύο ένοπλοι μπήκαν στο σπίτι της δικηγόρου με σκοπό τη ληστεία. Οι δράστες εκτός από κοσμήματα και μετρητά φαίνεται πως άρπαξαν και ράβδους χρυσού που βρίσκονταν στο σπίτι.

«Τους αντιλήφθηκε πρώτος ο πατέρας μου που κοιμόταν κάτω με το γιο μου στο ισόγειο της κατοικίας και του είπαν κάνε ησυχία και δεν θα σας πειράξουμε», ανέφερε η δικηγόρος και συνέχισε: «Τον πήραν μαζί με το γιο μου υπό την απειλή όπλου και ενός διαρρηκτικού εργαλείου που ονομάζεται σκύλα και ανέβηκαν στον 1ο όροφο στην κρεβατοκάμαρά την δική μου. Τεράστιο το σοκ αλλά ως δικηγόρος έχω μάθει να αντιμετωπίζω τα πράγματα πιο ψύχραιμα. Έκανα ακριβώς ότι μου είπαν. Έκανα ησυχία και τους υπέδειξα που βρίσκονται τα χρήματα και τα κοσμήματα. Απόλυτα ήρεμη, ήσυχη το ίδιο και ο γιος μου και ο πατέρας μου».

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η δικηγόρος, η πολυκατοικία ήταν εύκολα προσβάσιμη, καθώς δεν έχει συναγερμό ή κάποιο άλλο μέτρο ασφαλείας.

Όσον αφορά το προφίλ των δραστών, η δικηγόρος ανέφερε ότι οι δράστες φορούσαν μάσκες και παρόλο που μιλούσαν καλά ελληνικά, φαινόταν ότι πρόκειται για αλλοδαπούς.

Πηγή: newsbomb

Όλη η επικαιρότητα